Geweldig: ober krijgt fooi van $500 nadat hij iets bijzonder vriendelijks voor een eenzame oude vrouw doet

Geen categorieaug 20 2016, 17:00
Kasey Simmons vindt het geweldig om anderen een glimlach te bezorgen. Afgelopen dinsdag was het echter de 32-jarige ober zelf die de dag van zijn leven had.
Toen hij aan het werk was in een Applebee's restaurant in de buurt van Dallas gaf een klant hem namelijk een ongelooflijk hoge fooi. Kasey legt uit:

"De klanten bestelden het goedkoopste item op het menu: water met een smaakje."

De prijs? 0,37 dollar.
Ongelooflijk genoeg stond er onder de prijs een heel ander bedrag: 500 dollar. Het totaal was dus 500,37.
Kasey kon zijn ogen nauwelijks geloven, maar op een bijgevoegd briefje legde de klant uit waarom Kasey deze geweldige fooi verdiende:
fantastic
Wat bleek? Een dag ervoor had Kasey boodschappen gehaald in een lokale supermarkt. Toen hij in de rij stond om zijn boodschappen af te rekenen zag hij een oudere vrouw staan die duidelijk helemaal van slag was. Andere klanten negeerden de vrouw, maar Kasey niet. Hij sprak haar vriendelijk toe en stond er zelfs op dat hij haar rekening zou betalen.

"Het was maar 17 dollar, maar het ging me om het gebaar: haar laten weten dat er mensen zijn die wel degelijk om haar geven."

Blijkbaar vertelde de oudere vrouw haar dochter vervolgens wat er gebeurd was. Op het briefje dat de dochter voor Kasey schreef legt ze uit dat haar moeder zo van slag was omdat haar echtgenoot (en dus de vader van de vrouw die hem de fooi gaf) op die dag precies drie jaar geleden overleden was.

"Op één van de meest deprimerende dagen van het jaar... zorgde jij ervoor dat mijn moeder juist een geweldige dag had. Je stond erop dat je haar boodschappen betaalde. Je vertelde haar zelfs dat ze een buitengewoon mooie vrouw is. Het was de eerste keer in drie jaar tijd dat ik mijn moeder weer eens zag lachen."

De dochter van de vrouw gaf Kasey dus een fooi van $500 uit dankbaarheid voor wat hij voor haar moeder gedaan had.
Zo zie je maar weer: wie goed doet, goed ontmoet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten