Gezin gaat op vakantie naar hun huisje in het bos, maar dan ontdekken ze iets ongelofelijks

Geen categorieapr 10 2015, 11:10
"Dit is hartverscheurend."
Ze kwamen de afgelopen tien jaar naar hetzelfde bos in Washington voor hun vakantie, en de laatste vier jaar hadden ze zelfs een eigen huisje in dat bos. Maar toen het gezin Hempel er laatst weer een paar nachtjes wilden overnachten zoals ze wel vaker doen, ontdekten ze dat... hun huisje ineens was verdwenen. Het enige wat nog was achtergebleven: een paar blokken beton.
krem
Wat er is gebeurd? Onverlaten hebben het hele huisje op een dag gestolen, waarschijnlijk door 'm aan een busje of vrachtwagen te hangen. "Het is hartverscheurend," aldus eigenaar Moose Hempel. "We weten niet zo goed wat we nu moeten doen." Zijn vrouw Chris heeft zelfs op Facebook om hulp gevraagd om de dader(s) op te sporen. Ze zijn uiteraard naar de politie gestapt om aangifte te doen, maar of het huisje ooit wordt teruggevonden? Die kans is klein.
Maar dat houdt het gezin absoluut niet tegen. Ze zijn gewoon van plan weer terug te komen naar hetzelfde gebied om vakantie te blijven vieren. Niemand kan hun mooie ervaringen afpakken. Moose zegt over het bos: "We zijn er dol op. Het is geweldig." Hoewel het huisje helaas is verdwenen, is er dus toch nog een mooi einde aan dit verhaal. Een wijze les: altijd optimistisch blijven en laat je niet gekmaken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten