God is WOEST op het Reformatorisch Dagblad

God is WOEST op het Reformatorisch Dagblad

Nou ja zeg, zijn die nep-christenen gewoon online op zondag!

Een vaste prik op zondag: de wereld gaat gewoon door, nieuws is er ook zoals iedere dag en de actualiteitenprogramma's hebben interessante mensen in de studio.

De wereldontkenners uit Urk hebben jaren volgehouden dat er eigenlijk niks gebeurde op zondag. Ten eerste omdat dat in de Bijbel stond (dus was het waar), en ten tweede omdat meneer de predikant het zei. Dus was het dubbelwaar. Dus: iedere zaterdagavond om een paar seconde voor middernacht werd de site van het Reformatorisch Dagblad offline gezet. Poef, weg. Alleen dit "gaat u eens snel naar de kerkdienst!"-berichtje bleef over.

Maar anno 2012 vallen de Gereformeerden ineens van hun geloof... en kijk.. hun website blijft gewoon ook op zondag in de lucht. Ketters!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties