Goedkoop drukwerk door online te bestellen

Goedkoop drukwerk door online te bestellen

Als je regelmatig drukwerk bestelt dan kan dit aardig in de papieren lopen. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer langs allerlei drukkerijen om een offerte aan te vragen. Je kunt namelijk net zo goed online je drukwerk bestellen, dat scheelt je tijd en geld! Maar waar moet je op letten?

Veel aanbieders
Er zijn inmiddels veel verschillende aanbieders van online drukwerk in Nederland. In principe kun je ervan uitgaan dat de meeste partijen prima kwaliteit leveren. Toch zijn er veel verschillen tussen deze drukkers. Vaak bieden ze namelijk bijna alles aan wat ook maar iets met drukwerk te maken heeft. Op zich handig, maar het zijn dus geen specialisten. Daardoor krijg je vaak geen scherpe prijs en is de kwaliteit en invloed op het productieproces kleiner. Bel ook even om te kijken wie je aan de lijn krijgt: een groot callcenter of een specialist die weet waar hij over praat?

Snelheid
Ook qua levertijd wijken de verschillende drukkers veel van elkaar af. Vooral aanbieders die het niet in eigen huis produceren hebben vaak een langere levertijd. Dit komt doordat ze opdrachten bij elkaar verzamelen en vervolgens in één keer wegzetten. Op zich handig want de prijs wordt wat lager dan dat ze elke opdracht apart zouden behandelen. Nadeel hiervan is dat alle verschillende opdrukken bij elkaar op een drukvel terechtkomen, en hiervoor een gulden middenweg wordt gezocht qua kleur. Daardoor kan het zijn dat het over het geheel prima is, maar jouw favoriete huisstijlkleur toch niet iets anders uitkomt dan je bent gewend. Ook betaal je bij deze partijen vaak een toeslag als je het sneller in huis wilt hebben, let dus goed op de verwachte levertijd en kijk bij de reviews die vaak op de website vermeld staan of ze dit volgens de recensies ook echt waarmaken.

Voorbeeld
Een voorbeeld van een online drukker die zich specialiseert in één productietechniek is PeterPrint; ze zijn gespecialiseerd in digitaal drukwerk voor oplages van 1 tot 1000 stuks en leveren meestal al binnen een dag zonder toeslag. Perfect voor spoed drukwerk dus, handig als je bijvoorbeeld nog snel flyers voor een beurs nodig hebt. Daarnaast wordt elke order apart gedrukt zodat je weet dat de kwaliteit perfect is. Met een gemiddeld cijfer van 9,5/10 maken ze hun beloftes meer dan waar.

Vergelijken kan je dus een hoop geld besparen bij het promoten van je bedrijf!

Lees meer over:
Economie Drukwerk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties