Gokken op Britse politiek betekent groot geld verdienen

Gokken op Britse politiek betekent groot geld verdienen

Gokken is onderdeel van de volkscultuur in Groot-Brittannië. Daarom gaat dat al lang veel verder dan inzetten op sportwedstrijden of aan de roulettetafel. Inzetten op entertainment en, vooral ook, op politiek is heel normaal. Zo valt er voor de slimme wedder dus heel veel te verdienen aan de Brexit. Alle grote onlinebookmakers willen wel een graantje meepikken. De Brexit houdt ons al tijden bezig, twee weken geleden werden er verschillende leden van het Britse parlement al geschorst.

Scoren met het referendum
Om een beeld te schetsen van wat dit kan opleveren, is het goed om nog eens terug te gaan naar het Brexit-referendum. Op die dag in 2016 waren de bookmakers er nog zeker van. De kans dat de EU verlaten werd was niet groter dan 20 procent. Wie daarop inzette won flink. Ander voorbeeld: de kans dat Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou winnen, was volgens de bookmakers niet groter dan 35 procent. Dat er zulke missers in de voorspelling worden gemaakt is juist wat het inzetten op politiek aantrekkelijk maakt. Iemand met lef pakt grote winst.

Blijven scoren met Brexit
Ook in de komende jaren is groot winnen met Brexit nog altijd een mogelijkheid. Als er ergens veel om te doen is in de politiek, dan is het de Britse uittreding uit de EU wel. Zet bijvoorbeeld in op de keiharde Brexit en win 5 euro terug voor iedere euro die je inzet, 6 euro in totaal dus. Als Boris Johnson zijn wil om hoe dan ook te vertrekken op 31 oktober doorzet, kunnen Britse gokkers prima cashen. Een aantal Britten gingen afgelopen april al massaal inzetten.

Wie wordt de nieuwe premier?
Een weddenschap die eigenlijk doorlopend wordt aangeboden is die van het inzetten op de nieuwe premier. Ten tijde van het premierschap van Theresa May was de quotering van Boris Johnson bijvoorbeeld 5 tegen 1. Wie toen had ingezet, had nu dus het vijfvoudige van inzet kunnen hebben. Johnson is inmiddels echter zelf alweer het onderwerp van de volgende weddenschap. Wanneer vertrekt hij en wie volgt hem op? Kandidaten te over, met elk hun eigen quotering. Wie een slag wil slaan, kan dat nu dus doen.

Gokken in Nederland
Ook in Nederland worden de mogelijkheden straks groter. De wetgeving wordt soepeler waardoor de bookmakers eindelijk tot de Nederlandse markt kunnen toetreden. Het aanmaken van een account zal flink gemakkelijker worden en voor je het weet kan je zelf een leuk bedrag inzetten op politieke weddenschappen alles voor een royaal casino bonus. Bovendien zal dit dan niet beperkt blijven tot het Verenigd Koninkrijk alleen. Er zijn allerlei interessante politieke kwesties om op in te zetten. Zo moet Donald Trump binnenkort zijn tweede termijn gaan afdwingen. En iedereen heeft natuurlijk nog vers in het geheugen wat er vorige keer te winnen viel met een leuke inzet op de Amerikaanse politiek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties