Na Amsterdam gaat nu ook Den Haag ten onder aan lachgasepidemie

Geen categoriesep 20 2019, 8:00
Nederland is ziek. Terwijl voor de handel in cocaïne en heroïne nog advocaten op klaarlichte dag worden doodgeschoten, dient de volgende ellendige drug die de straten overneemt - geholpen door een lakse overheid - zich al aan. Het is lachgas, waardoor Amsterdam al in een wild westen veranderd is. En nu volgt ook Den Haag de hoofdstad op een pad naar de vernietiging.
https://twitter.com/Davitulianin/status/1174790589809905676
Wat is dat toch met mensen dat ze de onweerstaanbare behoefte voelen zichzelf compleet naar de verdoemenis te laten gaan en dat dan 'plezier' noemen? Als ze zichzelf niet stuk drinken, dan zijn ze wel bezig met snuiven, spuiten, slikken... of met de nieuwste rage jezelf compleet van de wereld te laten gaan: lachgas.
In Amsterdam geldt dat je pas met de politie in aanraking komt, als je als ondernemer je eigen pand binnenkomt en krakers je weer naar buiten dreigen. Lachgas? Dat kan gewoon. Het enige waar de hoofdstedelijke politiek zich druk om maakt, is of de ballonnetjes met die chemische rommel wel voldoende 'duurzaam' is. Dat terwijl de overlast dankzij deze nieuwe drugsrage de klauwen uitloopt en mensen door dreigend verkopend tuig niet eens meer aangenaam in hun eigen huis kunnen verblijven.
Nu Amsterdam de problemen weigert onder controle te krijgen, breidt deze zieke rage zich als een inktvlek uit over Nederland. In Den Haag zijn ze ook al begonnen zichzelf misselijk te zuigen aan dat bizarre lachgas. Maar anders dan in het linkse walhalla aan de grachten, is hier de politiek er wél als de kippen bij om dit idiote gedoe aan banden te leggen. Raadslid Nino Davituliani van de grootste partij van de Hofstad, Groep de Mos, wil de zooi direct verbieden: "Wij willen die rotzooi al jaren uit het straatbeeld hebben. Wat ons betreft zo snel mogelijk verbieden in de APV!"
Geen moment te vroeg, natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten