Bah! Groep vuige boerkaliefhebbers nagelt onschuldige conducteur aan de schandpaal: 'Knal hem tegen de grond!'

Bah! Groep vuige boerkaliefhebbers nagelt onschuldige conducteur aan de schandpaal: 'Knal hem tegen de grond!'

Een conducteur die alleen maar z'n beroep uitvoert wordt door een stel meedogenloze boerkamafklappers met naam en privégegevens aan de schandpaal genageld. Ook roepen ze op tot geweld tegen de onschuldige man.

Er is inmiddels al veel gezegd en geschreven over de radicale boerkasalafiste die op Rotterdam Centraal het openbaar vervoer flink ophield door te weigeren zichzelf te identificeren. Dat was natuurlijk al een trieste actie van een radicale eenling, maar op social media ontvangt de geradicaliseerde vrouw van ideologiegenoten. Er blijken namelijk video-opnames gemaakt te zijn van het feit dat de vrouw om haar legitimatie wordt gevraagd. De conducteur die verzoekt om de gegevens wordt duidelijk herkenbaar in beeld gebracht.

En om het nog erger te maken, hebben de gewetenloze leden van de groep 'Tegen Boerkaverbod' ook opgezocht wie de man is. Tussen de beelden van de kerel die gewoon legitiem om een id-kaart vraagt hebben ze zijn Facebookprofiel gemonteerd, waarop ook zijn volledige naam en woonplaats te zien zijn.

Maar het blijft niet bij het publiekelijk shamen van de arme plichtsgetrouwe man - ook geweldsdreigementen zijn kennelijk de gewoonste zaak van de wereld:

"Iemand die zich Abou Abderrahman noemt, schrijft: ’Film hun gezichten, hun kleren, auto’s, kentekens, noem maar op, zodat ze herkend kunnen worden.’ Anderen roepen op om geweld te gebruiken als ze nikabi’s worden lastiggevallen.

„We moeten ons zelf leren verdedigen, al is het met pepperspray”, schrijft iemand. ’Knal degene die aan je komt zo hard tegen de grond dat hij er elke keer aan herinnerd wordt als er een vrouw in nikab aankomt’, stelt een ander voor. ’Laat ze dan kennismaken met je onverwachtse vuisten’, oppert een derde."

Het moge duidelijk zijn: tuig van de richel. En dat verdedigers van het boerkaverbod heel goed aantonen waarom het nodig is dat er paal en perk wordt gesteld aan hun idiote gedrag.

Lees meer over:
NS boerkaverbod Conducteurs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer