Gordon emigreert definitief naar 'zandbak' Dubai: 'Hij is z'n afscheidsfeest al aan het organiseren'

Gordon emigreert definitief naar 'zandbak' Dubai: 'Hij is z'n afscheidsfeest al aan het organiseren'

Gordon op de rode loper. Bron: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com.

De kans is groot dat Gordon definitief vertrekt uit Nederland. Dat onthulde SBS-programma Shownieuws gisteren. Gordon zou zijn televisiewerk in ons land willen doorzetten, maar is verder helemaal klaar met Nederland, en wil zich daarom vestigen in Dubai. De entertainer zou zelfs al bezig zijn een grote afscheidsfuif te organiseren.

Showbizz-deskundige Bart Ettekoven zei in het over Gordon in Dubai: "De plek waar hij zich fijn en prettig voelt. Hij zegt dat hij het gewoon niet meer zo heeft met Nederland en dat hij er op uitgekeken is. Hij wil echt daar naartoe." Naar "de zandbak" dus, aldus de Privé-redacteur.

Ettekoven en zijn collega's trokken wel enige wenkbrauwen op toen ze het lijstje strenge islamitische regels opsomden die gelden in de Arabische stadstaat, die vermoedelijk conflicteren met Gordons leefwijze, waaronder alcohol drinken, drugs gebruiken en seks hebben met mannen. Of zoals de entertainmentjournalist het verwoordde: "Alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden."

De precieze vertrekdatum van de voormalige zanger is nog onbekend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
emigreren Dubai Gordon

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties