Gore wetenschapshaters misbruiken dood van 'nagellakker' Tijn: 'Hij had nog geleefd als hij nooit was gevaccineerd!'

Gore wetenschapshaters misbruiken dood van 'nagellakker' Tijn: 'Hij had nog geleefd als hij nooit was gevaccineerd!'

Screenshot PalaciodoPlanalto / YouTube

Amper twee dagen nadat Tijn Kolsteren - het piepjonge kankerpatiëntje dat het hart van heel Nederland verwarmde met zijn nagellakactie - overleed, staat er alweer een hele batterij zwartgallige malloten klaar om de dood van deze kleine nationale held aan te wenden voor eigen gewin. Zo kruipen allerhande anti-vaccinatiemalloten ineens uit hun holen om Tijn voor hun zieke karretje te spannen.

Nederland is altijd een land dat ongebruikelijke helden heeft, en Tijn Kolsteren was geen uitzondering. De zesjarige jongen stal de harten van het land toen hij tijdens Serious Request begon met het lakken van nagels om werk te kunnen maken kankeronderzoek. De jongen was klein, maar zijn dromen waren groot. Hij won, want dankzij zijn fondsen wist kankeronderzoek een hele grote stap voorwaarts te maken. Maar hij verloor ook: want de genezing kwam voor Tijn zelf te laat. Hij overleed eerder deze week aan de complicaties van deze verschrikkelijke ziekte.

De wonden zijn dus nog vers, maar dat maakt ontkenners van de medische wetenschap - de zogenaamde 'anti-vaxxers' - geen sodemieter uit. Die zijn er al bij om de dood van Tijn te verklaren aan de hand van hun eigen mistroostige wereldbeeld. Volgens hen is de dood van Tijn veroorzaakt door het feit dat de jongen - zoals bijna alle kinderen in Nederland - ingeënt is. Lees een stukje van deze verbijsterende onzin, opgesteld door anti-vaxxer Rob Dekker:

"Deze jongeman had helemaal geen hersenkanker gekregen of had evt kunnen genezen, als men had gekeken naar vaccinatieschades bijv. Je krijgt niet zomaar kanker.
Kanker is het laatste redmiddel om te kunnen overleven. Het lichaam bouwt een tumor om gifstoffen vast te houden. Het immuunsysteem is te zwak om de gifstoffen te verwijderen, daarom zit er een tumor. Zodra het immuunsysteem bij krachten is, zal het proberen deze stoffen uit het lichaam te krijgen.

Dus met het opgehaalde geld had hij zichzelf kunnen behandelen via alternatieven (teveel om nu hier te noemen) en had hij zichzelf wel kunnen genezen. En ook nog andere kinderen kunnen helpen. Nu is deze stichting al jaren bezig met onderzoeken en is nog 0% verder gekomen (gehoord van andere bronnen)."

Je gelooft het haast niet, omdat het zo vuil is. Dekker heeft Tijn niet onderzocht, en is ook geen lijkschouwer. Toch meent deze omhooggevallen zak hooi beter te weten dan geleerde oncologen hoe de nagellakjongen om het leven is gekomen. Geen medische achtergrond, maar hij heeft wat artikeltjes op dubieuze internetsites gelezen. Dat is ook een soort expertise, toch? Maar ook een vorm van activisme, zo wil anti-vaccinatiemalloot Dekker ook wel toegeven:

"Het probleem is dat er GEEN oplossing komt als wij, het volk, blijven GELOVEN en vooral HOPEN dat de farmaceutische kartels wel met oplossingen komen. "

De medische wetenschap heeft inderdaad niet altijd alle oplossingen direct paraat. Klopt, want uiteindelijk zijn het ook maar mensen. Maar als we mensen die letterlijk met hun levens de stand van zaken een handje vooruit willen helpen gaan demoniseren als domme 'vaccinatiegelovigen' raak je van de regen in de drup. Het grotere probleem dat wij dus als volk hebben, is dat mensen als Rob Dekker ongehinderd door enige kennis de gedachten van menig Nederlander kunnen bevuilen met hun beledigende en levensgevaarlijke pro-ziekte drek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties