Groene auto's helemaal niet zo groen

Groene auto's helemaal niet zo groen

Onze overheid doet er alles aan om zoveel mogelijk hybride auto's rond te laten rijden op 's Neerlands overvolle wegen. Dat omdat ze o zo goed zijn voor het milieu. Man, man, dat willen wij met z'n allen niet weten. Feit is wel dat die auto's helemaal niet zo goed zijn voor het milieu als wij allemaal denken. Niks niet zorgen voor het milieu, die 0% bijtelling, dat trekt mensen over de streep. Niet meer en niet minder.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties