GroenLinks-wethouder: 'Amsterdammers met panden voor asielzoekers zonder verblijfsvergunning moeten zich bij mij melden!'

Geen categoriejan 24 2019, 11:00
Ga. Je. Schamen.
Het is dieptriest. De gewone Nederlander moet jaren en nog eens jaren op een wachtlijst staan om een nieuw (huur-) huis te bemachtigen. In de tussentijd moet hij zich maar redden. Maar kijk eens wie wat GroenLinks betreft onmiddellijk 'geholpen' worden? Juist: 'asielzoekers zonder verblijfsvergunning.' Met andere woorden: illegalen.
https://twitter.com/AT5/status/1087848779586383877
Het is een grof schandaal dat deze GroenLinks-wethouder dit zelfs maar durft te suggereren. Als gezegd: Jan met de Pet kan jaren wachten op een huis, maar een 'asielzoeker zonder verblijfsvergunning' (lees: een nepvluchteling die alleen maar naar Nederland is gekomen vanwege gratis geld) wordt zonder meer direct geholpen. Hop, hier een huis, daar een pand, geniet ervan! Ondertussen mag de Amsterdammer die al jaren op een nieuw huis wacht ongetwijfeld ook nog eens, via de belastingen, in het onderhoud voorzien van de uitgeprocedeerde illegaal in kwestie.
In een niet zo heel ver verleden zouden partijen met dit soort ideeën universeel voor gek worden verklaard. Helaas is die tijd niet meer. Tegenwoordig is GroenLinks één van de partijen 'in opkomst,' levert ze zelfs wethouders in Amsterdam, en staat ze op het punt om misschien wel de grootste partij op links te worden.
Ja, dat bewijst eens te meer dat links totaal losgeslagen is, maar het is ook problematisch voor de rest van ons. Als GroenLinks ergens de macht in handen krijgt duwen ze dit soort ideeën er namelijk gewoon doorheen... Uiteindelijk zullen wij allemaal de rekening gepresenteerd krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten