Groot feest! Niet alleen Kim Kardashian, maar ook zus Khloé is zwanger

Geen categoriejul 23 2015, 19:00
Niet alleen haar beroemde zus Kim Kardashian is in verwachting, maar ook Khloé Kardashian verwacht over iets meer dan een halfjaar zélf een baby!
Babynieuws vandaag uit Hollywood! Khloe Kardashian, een telg uit de beroemde glamourfamilie van Jenners en Kardashians, is in verwachting van haar eerste kind. Het nieuws komt onverwachts, want de 31-jarige schoonheid heeft momenteel geen vaste partner. Zelf had ze het dus ook niet zo verwacht:
Khloé Kardashian is in verwachting van haar eerste kindje. Dat vertelt een bron aan OK! Magazine.
En volgens de ingewijde is Khloé niet zwanger van James Harden, met wie ze onlangs meerdere keren werd gespot. Khloé zou in verwachting zijn van haar ex-man Lamar Odom. De twee zouden in de afgelopen twee jaar, terwijl ze al uit elkaar waren, nog steeds regelmatig contact met elkaar hebben gehad.
Als we de geruchten mogen geloven is de vader overigens niet minder dan haar ex-man Lamar Odom. Eerder deze week werd de scheiding na een procedure van 1,5 jaar eindelijk afgerond en zijn de twee officieel vrijgezel. De vraag is natuurlijk hoe lang dat zo blijft, nu Khloé in verwachting is van een kleine. Lamar zou op de hoogte zijn van het babynieuws, en er enorm gelukkig mee zijn. "Hij is al een hele tijd nuchter en hij is vastbesloten op het rechte pad te blijven," aldus de bron. Tijdens hun huwelijk zouden de twee ook al een kinderwens hebben gehad, maar hebben dat destijds niet in vervulling zien gaan.
Het nieuws is natuurlijk ook groot feest voor Khloés moeder Kris, die straks binnen enkele maanden tijd maar liefst twee keer oma wordt. Eén keer van het kleine jongetje waarvan zus Kim Kardashian momenteel zwanger is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten