Haar nieuwe baas gaf haar 6 maanden zwangerschapsverlof. Daarna gaf hij haar een nog veel spectaculairder cadeau

Haar nieuwe baas gaf haar 6 maanden zwangerschapsverlof. Daarna gaf hij haar een nog veel spectaculairder cadeau

Een werkgever die niet één, niet twee, maar drie stapjes extra doet voor een productieve werknemer.

Tami Forbes is een ontzettend harde werker. Helaas ging het haar financieel niet voor de wind. Een jaar geleden verdiende ze maar $300 per maand met het managen van een klein zaakje dat taarten maakt en verkoopt.

Toen veranderde er iets. Marcus Lemonis, een succesvolle ondernemer en televisiepresentator, kocht het bedrijf en investeerde er flink in. Toen Tami hoorde dat Tami, de manager van het zaakje, zwanger was gaf hij haar betaald zwangerschapsverlof; voor hij kwam kon ze daar alleen maar van dromen.

ik kon het niet zonder je

Tami genoot daarvan en ging na het verlof weer aan het werk. En met spectaculaire resultaten: het bedrijf is nu gezond, het gaat er beter mee dan ooit.

Onlangs, een jaar nadat ze vrij kreeg, stond haar een grote verrassing te wachten: Lemonis was zo onder de indruk van Tami's werk dat hij haar aanbod deed dat ze niet kon afslaan. Hij gaf haar 25% van het nu succesvolle bedrijf. Gratis en voor niets.

25 procent

Tami's reactie? "Dit is gestoord! Ongelooflijk! Ik heb niet eens een Bachelor van de universiteit!"

Lemonis vindt dat echter geen enkel bezwaar. Voor het tv-programma The Profit investeert hij met zijn eigen geld in kleine bedrijven en probeert ze te redden. Daarbij ontslaat hij niet zomaar alles en iedereen; hij behoudt de werknemers die aantonen dat ze hart voor de zaak hebben omdat hij ervan overtuigd is dat dit soort mensen het bedrijf gezond zullen maken.

Daarom was en is hij zo blij met Tami. Deze dame werkt zich namelijk een slag in de rondte en doet er alles aan om succesvol te worden. Daar is ze nu dus voor beloond.

Je kunt hier meer lezen over het programma The Profit en zelfs hele uitzendingen bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties