Haatprediker Fawaz Jneid gaat los op Aboutaleb: 'Hij is een vijand van de islam en een afvallige moslim!'

Geen categoriemrt 26 2018, 10:00
Ah ja. Vrolijk.
De knettergestoorde 'Haagse' haatprediker Fawaz Jneid heeft op Facebook keihard uitgehaald naar de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Hoewel hij zijn Facebook-updates steevast in het Arabisch schrijft en in zijn video's Arabisch spreekt heeft De Telegraaf de teksten en video's van de man laten vertalen. En wat blijkt? Hij noemt Aboutaleb onder meer een "vijand van de islam" en "een afvallige moslim."
Aboutaleb zou een "vijand van de islam" zijn die "de rechten van moslims bestrijdt." Vervolgens wordt Jneid gesteund door een collega-haatpredikers die Jneid onder meer "smerig tuig" noemen.
Deze man, Fawaz Jneid, is werkelijk een groot gevaar voor de Nederlandse samenleving. Er bestaat geen twijfel over dat hij bewust jongeren radicaliseert. Daar is elke 'preek' van deze nepimam op gericht: om jonge moslims zo radicaal mogelijk te maken.
Zijn uitspraken over Aboutaleb zijn wat niet meer of minder dan een bedreiging. Fundamentalisten en extremisten geloven namelijk dat "afvalligheid" de doodstraf moet opleveren. En "vijanden van de islam" moeten in hun ogen hetzelfde lot ondergaan: uit de weg geruimd worden. Liever vandaag dan morgen.
De vraag is nu waarom de staat nog geen actie heeft genomen tegen Jneid. Ja, hij heeft een paar gebiedsverboden, maar dat is het dan. Deze gek hoort helemaal niet in Nederland te kunnen leven. Zet hem uit. Stuur hem naar het Midden-Oosten, waar hij vandaan komt. Wat we vooral niet moeten doen is hem vrij op straat laten rondlopen in ons land.
Oh, en als 'uitzetten' geen mogelijkheid is moet hij gewoon opgesloten worden. Als niet via de normale juridische procedures dan door een Nederlandse versie van Guantanamo Bay op te zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten