Haha, genant voor homofoben die homoseksualiteit 'onnatuurlijk' vinden: twee mannengieren brengen jong groot

Haha, genant voor homofoben die homoseksualiteit 'onnatuurlijk' vinden: twee mannengieren brengen jong groot

Oei! Daar gaat weer een argument van degenen die het homohuwelijk stuk willen maken omdat homoseksualiteit zogenaamd 'onnatuurlijk' zou zijn. Juist ja: het is zóóó enorm onnatuurlijk dat zelfs roofvogels er aan mee doen.

Dat tegenstanders van het homohuwelijk zich aan de verkeerde kant van de geschiedenis bevinden, is al een tijdje duidelijk nu het homohuwelijk aan populariteit wint - niet alleen in Europa en Noord-Amerika, maar ook in Azië en Latijns-Amerika. De homofobe jankers die beweren dat gelijkwaardige mensen geen gelijkwaardige behandeling verdienen, sterven net zoals de voorstanders van de apartheid langzaam uit.

Terecht, natuurlijk, want boze homofoben die hun intolerantie met argumenten proberen in te kleuren, komen ze er altijd op uit dat homoseksualiteit 'onnatuurlijk' zou zijn. Dat gaat dus vandaag aan diggelen:

"Voor het eerst zorgt een koppel mannelijke vale gieren voor een kuiken in Artis. De mannetjes zaten afwisselend op het nest en zorgen samen voor het jong. De afgelopen weken zijn twee eieren uitgekomen in de gierenvolière. Het is voor het eerst in vijf jaar dat in Artis vale gieren uit het ei zijn gekomen.

Het jong waar de twee mannelijke gieren voor zorgen komt uit een ei dat op de grond in de volière was gevonden en in de broedmachine werd gelegd. Ondertussen had het mannenkoppel gebouwd aan een nest op de rots in de gierenvolière. Daarom werd besloten het ei uit de broedmachine te verplaatsen naar het nest van het mannetjeskoppel, waar beide mannen het ei afwisselend bebroedden tot het uitkwam."

Dus: mocht u vandaag nog een homofoob tegenkomen. Wijs dan naar hem met je wijsvinger, en lach hem dan heel hard uit. De natuur - en wie is er nu groter dan de natuur? - lacht dan met u mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties