HAHA! 'Jalta' gaat Thierry Baudet helemaal kapotmaken. "ER IS VIAVIAVIA EEN BAND MET POETIN!"

HAHA! 'Jalta' gaat Thierry Baudet helemaal kapotmaken. "ER IS VIAVIAVIA EEN BAND MET POETIN!"

Oh nee! Thierry Baudet kan zijn koffers maar beter alvast klaarzetten. Het is klaar. Afgelopen. Jalta is namelijk van plan om Forum voor Democratie he-le-maal kapot te maken.

De enorm grote en invloedrijke website Jalta (huh?) van Joshua Livestro gaat stug door met haar obsessieve strijd tegen het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Volgens Livestro is Baudet namelijk een racist en een vrouwenhater pur sang. En dus moet hij kapot. Daartoe gaat hij het grootste wapen in zijn arsenaal gebruiken: de enorm invloedrijke website Jalta.

Wat? Ja. Jalta.

De eerste aanval richt zich op Baudets banden met Vladimir Poetin. Nou is er natuurlijk helemaal geen band, maar de 'onderzoeksjournalisten' van de website hebben toch iets gevonden. Via, via, via, via, via is er namelijk toch misschien iets wat in de verste verte op een mogelijke band kan lijken.

De Turkije-connectie is vergezocht, maar er is wel een financiële connectie met Rusland. De zeer omstreden Joods-Russische multimiljardair en oligarch Mikhail Fridman is de werkgever van Hugo Berkhout, nummer 21 op de kandidatenlijst van het Forum voor Democratie. Berkhout werkt, aldus zijn Linkedin-pagina, voor de Amsterdam Trade Bank N.V. Deze omstreden bank, die nu in de problemen is en mede daarom grote moeite heeft de administratie op orde te krijgen, is voor bijna 100% in handen van de Russische Alfa-Bank, waar Fridman de oprichter en eigenaar van is.

En wat blijkt? Die Fridman heeft dan weer een "warme relatie" met Vladimir Poetin én Donald Trump (die andere rechtse politicus die zo gehaat wordt door de eurofiele beweging). Livestro concludeert dan ook dat deze via, via, via, via connectie een duidelijk teken is dat FVD feitelijk een vooruitgeschoven eenheid is van Poetins imperiale leger:

Zo, zo, dat hakt er wel in, inderdaad. Ik stel voor dat we Baudet meteen dagvaarden en hem berechten wegens landverraad! Vuile Kremlin-agent dat 'ie is! Wat een geluk dat er "fatsoenlijk rechtse" (kuch) websites als Jalta zijn die dit verraad aan de kaak stellen!

Wel een vraagje (gewoon omdat het kan): wat zegt dit eigenlijk over Livestro's banden met George Soros, de radicaal-linkse multimiljardair die zijn fortuin gebruikt om a) allerlei linkse plannetjes er doorheen te duwen en b) om hele economieën om zeep te helpen als hij daar snel wat geld aan kan verdienen, zoals hij jaren geleden deed met de Bank of England? Of is dat heel anders omdat... nou ja, waarom eigenlijk?

Weet je wat prettig zou zijn? Als we het voor de verandering eens over de inhoud zouden kunnen hebben, bijvoorbeeld over FVD's plannen om de NPO te saneren, uit de EU te stappen en een bindend referendum in te voeren. Maar ja, dat debat gaan Baudets tegenstanders natuurlijk liever niet aan. Ze beseffen immers maar al te goed dat ze die strijd nooit kunnen winnen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties