Haha! John de Mol neemt Linda mee naar SBS en maakt RTL he-le-maal kapot

Haha! John de Mol neemt Linda mee naar SBS en maakt RTL he-le-maal kapot

De zender die oh zo graag afwilde van Voetbal Inside verdient niet beter.

RTL heeft het al enige tijd behoorlijk lastig. Natuurlijk, met name RTL4 is relatief nog altijd een populaire zender, maar er lopen wel degelijk steeds meer kijkers weg. De reden laat zich raden: het is allemaal behoorlijk gezapig geworden bij RTL. Er is weinig leuks meer aan.

Toch zijn er bij RTL nog een paar programma's en presentatoren die het goed doen. Of nou ja: toch waren er bij RTL nog een paar programma's en presentatoren die het goed deden. Want: die worden nu allemaal weggekaapt door John de Mol. Zijn laatste aanwinst bij SBS is zus Linda:

,,Als ik bij RTL zat…? Ik zou met het hele team twee dagen op de hei gaan zitten om opnieuw goed naar het programmaschema te kijken’’, zegt voormalig SBS 6-zenderbaas Tina Nijkamp. Zij doelt hier niet alleen op de aangekondigde transfer van Linda de Mol (54) en naar verwachting een groot deel van de programma’s die ze bij RTL presenteerde.

Vorig jaar liet Linda al weten dat als haar broer haar zou vragen ze de overstap zou maken. In de tussentijd was ze best tevreden bij RTL, zei ze toen, maar ze verlengde haar contract daar steeds maar met 1 jaar, juist om er zeker van te zijn dat ze geen mooie mogelijkheden zou mislopen.

Nu verhuist ze dus naar SBS, zodat ze ook daar voor haar broer gaat werken, en waarschijnlijk neemt ze haar programma's mee.

Voor RTL is dit natuurlijk een groot probleem. Nee, SBS is momenteel bepaald niet de populairste zender, maar met al die overgenomen presentatoren én programma's kon dat weleens veranderen. Alleen als RTL écht goede vervangers vindt valt er nog wat te redden voor de zender.

Wat mij betreft is dit natuurlijk pure gerechtigheid. RTL is immers de zender die de heren van Voetbal Inside keer op keer liet vallen als er weer een nieuwe controverse uitbrak, en die niet kon wachten om ze eruit te pesten. Nou, dat is geluk. Ze maakten de overstap naar Veronica, RTL verloor een goed bekeken programma... en nu verliest het ook nog eens de andere programma's die nog wel iets van populair waren.

Laat RTL maar ten onder gaan. Met de huidige managers verdient het niet beter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties