HAHA! Laf RTL werkt aan "opvolger Voetbal Inside"

HAHA! Laf RTL werkt aan "opvolger Voetbal Inside"

Met kroeg, maar zónder controverses.

Hilarischer dan dit wordt het niet: het Algemeen Dagblad bericht dat RTL bezig is met de productie van een opvolger van Voetbal Inside, het populaire voetbal-praatprogramma dat eerder de overstap maakte naar Veronica. Die overstap kwam met name doordat de hoge heren bij RTL de hele tijd klaagden dat Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen voor te veel controverses zorgden.

Afijn, nu de heren dan eindelijk min of meer weggepest zijn heeft RTL besloten om met een opvolger te komen:

Hoe het nieuwe programma eruit gaat zien en gaat heten, is nog de vraag. De verwachting is dat het in een kroegachtige setting wordt gehouden met tafelgasten en publiek. Als een van de pilots bevalt, wil RTL 7 in het nieuwe kalenderjaar (2019) aan de slag. Ook de presentatoren zijn nog niet bekend, maar de namen van Bart Nolles en Simon Zijlemans worden genoemd.

Nou jongens van RTL, ik heb slecht nieuws: dat gaat dus helemaal niets worden. Voetbal Inside is een cultureel fenomeen. De eerste fout die jullie maken is om hardop te zeggen dat het nieuwe programma de opvolger moet worden van VI... en de tweede fout is dat jullie vervolgens een paar brave jongens binnenhalen om het allemaal bij elkaar te praten.

Dat gaat niet lukken.

Het goede nieuws? RTL verdient niet beter. Genee, Derksen én Van der Gijp hebben het jarenlang moeten ontgelden. Steeds weer werden zij uitgemaakt voor rotte vis, zelfs door hun eigen zenderbazen, terwijl ze bakken met geld naar de zender brachten. Want ja, RTL verdiende al die jaren wél lekker aan VI -- dat mocht dan weer wel.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties