Haha! Loser Jamal Ben Saddik: "Je zag dat ik te sterk was" voor Rico Verhoeven

Haha! Loser Jamal Ben Saddik: "Je zag dat ik te sterk was" voor Rico Verhoeven

Uh ja hoor.

Jamal Ben Saddik werd dit weekend aan gort geslagen door Rico Verhoeven. In de laatste ronde sloeg Verhoeven de Belgische Marokkaan niet eenmaal, maar twee maal tegen de grond. Ben Saddik zag op een gegeven moment sterretjes en kwam pas overeind toen de scheidsrechter hem knockout had verklaard. Wat hij ook was.

Hilarisch genoeg heeft Ben Saddik nú al een grote mond:

"Rico heeft het goed gedaan en ik wil hem feliciteren, maar je zag in de eerste en tweede ronde dat ik te sterk voor hem was. Ik heb hem vaak goed geraakt, voelde me de betere man in de ring en was sterker en sneller dan hij."

Waarom Verhoeven dan toch won? Nou, hij had een blijkbaar 'oneerlijk' voordeel: een betere conditie.

"Ik heb altijd gezegd dat hij een goede atleet is en conditioneel heel sterk, dat heeft hem gered. Maar de echte vechter ben ik. De rake klappen kwamen in de eerste rondes, toen we allebei nog fit waren, vanuit mijn vuisten en hij heeft ze goed gevoeld."

Nee Jamal, de echte vechter zorgt ervoor dat als een match vijf rondes duurt, hij in staat is om die vijf rondes lang voluit te gaan. Dat is wat échte vechters doen. Die nemen hun sport zo serieus dat ze liever elke dag na de training kapot zijn, dan dat ze op de grote dag zelf tegen de mat gaan omdat de tegenstander fitter was.

Ik zou zeggen: laat Ben Saddik eerst maar iets doen aan zijn conditie. Dan mag hij het dan nog een keer proberen. En tot die tijd kan hij zijn grote mond beter dichthouden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties