Haha 'We Gaan De Monteur Halen' opnieuw gestrand!

Haha 'We Gaan De Monteur Halen' opnieuw gestrand!

'We Gaan Ze Halen', het clubje mensensmokkelaars in spe, zijn wederom gestrand met de bus. De monteur die ze de eerste keer zijn gaan halen, leverde blijkbaar prutwerk. Ze gaan nu wellicht verder met de auto! Via De Telegraaf.

Gisteren schreef ik er nog over en dacht dat het nog wel even zou duren voor het volgende dilemma op hun route terecht kwam, boy was I wrong. Athene gaat hem niet meer worden met deze miskoop van een Deug-Mobile. De avonturen van DeugForce blijven toch verrassend veel (doch saaie) wendingen te nemen die mijn drang naar leedvermaak eindeloos blijft voeden.

Activist en predikant Rikko Voorberg, de uil die met dit hele idee aan kwam kakken en de meest naïeve GroenLinks-gebreide-trui-types met zich mee wist te sleuren, stelt nu voor om maar verder te gaan met de auto. Dan blijft er natuurlijk knap weinig ruimte over voor de vluchtelingen en is de hele reis pittig onrendabel geworden.

Het OM houdt DeugForce goed in de gaten en pakt ze direct aan als ze hun mensensmokkel-plannen daadwerkelijk uitvoeren. Ook Athene is niet blij met de actie en lijkt dan ook niet bereid hieraan mee te werken. Dat wordt lastig, want Rikko Voorberg wil alleen met Griekse toestemming vluchtelingen meenemen. Het soort voorstel dat je beter kunt maken vóór je de reis maakt, zeg maar.

Wellicht is Rikko nog slechts een paar pech-momenten verwijderd voor hij inziet dat die god van hem misschien subtiele signalen stuurt dat dit toch niet zo'n goed idee is. Hoe het ook zij, the story continues!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties