Haha 'We Gaan De Monteur Halen' opnieuw gestrand!

Geen categoriedec 22 2018, 13:00
'We Gaan Ze Halen', het clubje mensensmokkelaars in spe, zijn wederom gestrand met de bus. De monteur die ze de eerste keer zijn gaan halen, leverde blijkbaar prutwerk. Ze gaan nu wellicht verder met de auto! Via De Telegraaf.
Gisteren schreef ik er nog over en dacht dat het nog wel even zou duren voor het volgende dilemma op hun route terecht kwam, boy was I wrong. Athene gaat hem niet meer worden met deze miskoop van een Deug-Mobile. De avonturen van DeugForce blijven toch verrassend veel (doch saaie) wendingen te nemen die mijn drang naar leedvermaak eindeloos blijft voeden.
Activist en predikant Rikko Voorberg, de uil die met dit hele idee aan kwam kakken en de meest naïeve GroenLinks-gebreide-trui-types met zich mee wist te sleuren, stelt nu voor om maar verder te gaan met de auto. Dan blijft er natuurlijk knap weinig ruimte over voor de vluchtelingen en is de hele reis pittig onrendabel geworden.
Het OM houdt DeugForce goed in de gaten en pakt ze direct aan als ze hun mensensmokkel-plannen daadwerkelijk uitvoeren. Ook Athene is niet blij met de actie en lijkt dan ook niet bereid hieraan mee te werken. Dat wordt lastig, want Rikko Voorberg wil alleen met Griekse toestemming vluchtelingen meenemen. Het soort voorstel dat je beter kunt maken vóór je de reis maakt, zeg maar.
Wellicht is Rikko nog slechts een paar pech-momenten verwijderd voor hij inziet dat die god van hem misschien subtiele signalen stuurt dat dit toch niet zo'n goed idee is. Hoe het ook zij, the story continues!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten