Knipsel2

Harry Mens sabelt Baudet neer: 'Ramp als hij in de regering komt'

Geen categoriesep 15 2019, 19:00
Het is weer hommeles deze zondag! Harry Mens sabelde Thierry Baudet neer in zijn programma Business Class. Hij zei dat het een ramp zou worden als Baudet in de regering komt. Een flinke uithaal! Via De Telegraaf.
"Arrogant" en "divagedrag" waren twee termen waarmee Harry Mens de FvD-leider Thierry Baudet beschreef. Daar werd ook nog een fikse nazi-vergelijking aan toegevoegd toen hij zei:

"Hij is rechts-extreem aan het worden op een manier die in het verleden toch heel fout afliep.”

Dat zijn nogal flinke uitspraken, terwijl Baudet in het verleden toch redelijk vaak te gast was bij Business Class. Sterker nog, Mens zegt spijt te hebben van het feit dat hij Baudet op het paard zou hebben getild. Jensen, waar Mens dit allemaal tegen zegt, geeft een zichtbaar verraste uitdrukking op z'n gezicht en geeft Mens een kleine draai om de oren. Hier het fragment:
Baudet reageerde op de uitspraken met deze tweet:
Hij voegde daar dit screenshot aan toe:
EEgle9WXsAYqSYq
Wat een slappe zak is Harry Mens zeg. Prima dat je het met Baudet oneens bent maar om iemand op deze manier zó af te vallen, is wel heel erg zwak. Helemaal door de tweet die Baudet stuurde waar Baudet dus nog gewoon uitgenodigd was voor de Prinsjesdaglunch. Ik weet niet wat er met Mens aan de hand is maar volgens mij heeft hij wat excuses te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten