Harry Potter auteur J.K. Rowling draait door: 'Nigel Farage heeft moskee-terrorist geradicaliseerd!'

Geen categoriejun 20 2017, 8:12
Houd jij je nou maar bezig met het schrijven van boeken, J.K. Niemand die op jouw politieke inzichten zit te wachten.
Harry Potter-auteur J.K. Rowling staat niet alleen bekend als één van de meest succesvolle fantasy-auteurs ter wereld, maar -- helaas -- ook als een echte politiekcorrecte dame die alle vormen van kritiek op een opengrenzenbeleid racistisch vindt. Gisteren deed ze die tweede reputatie eer aan door keihard uit te halen naar Nigel Farage en andere rechtse politici en commentatoren. Volgens haar zijn die namelijk verantwoordelijk voor de aanslag bij een moskee in Engeland gisterochtend:
https://twitter.com/jk_rowling/status/876700593057869824
Ook de conservatieve radio personality en columniste Katie Hopkins wordt door Rowling verantwoordelijk gehouden voor de aanval:
https://twitter.com/jk_rowling/status/876716567035351040
Zoals Julia Hartley-Brewer terecht zegt zijn Rowlings tweets natuurlijk knet-ter-gek:
https://twitter.com/JuliaHB1/status/876704713651216384
Ook Nigel Farage zelf heeft hard terug gemept:
https://twitter.com/Nigel_Farage/status/876885804391464960
Weet je wat nou zo apart is? Hier zal je haar nou nooit over horen:

A Harry Potter actress fled her home after her father and brother threatened to kill her for going out with a Hindu man, a court heard yesterday.

Afshan Azad, 22, who appeared in the blockbuster movies as Padma Patil, was attacked and branded a ‘slag’ when Muslim relatives found out about her boyfriend.

The actress was so scared that she escaped out of her bedroom window and later fled her home city.

Heel gek, maar J.K. Rowling had daar dus helemaal niets over te zeggen. En dat terwijl Afshan toch echt in haar films acteerde.
En iedere keer dat islamistische extremisten toeslaan roept Rowling alleen maar dat het Britse volk zich zal verenigen en dit 'drama' zal overkomen... maar roept ze vooral nooit dat iemand of een bepaalde ideologie verantwoordelijk is voor het geweld.
Het is leuk dat mevrouw Rowling ook een mobiele telefoon met Twitter heeft, maar het zou nóg leuker zijn als ze haar account gebruikte om te twitteren over zaken waarvoor mensen haar daadwerkelijk volgen: haar fantasy-werk, en dan met name alles over Harry Potter. Geen mens zit te wachten op haar politieke gezever.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten