Hartverscheurend: vader Hans brengt ode aan dochter Elsemiek die omkwam bij ramp MH17

Geen categorieokt 16 2016, 17:00
Op 17 juli 2014 overkwam vader Hans de Borst het ergste wat een ouder maar kán overkomen: hij verloor zijn dochter Elsemiek.
De 17-jarige Elsemiek was op het vliegtuig gestapt met haar moeder, stiefvader, en halfbroertje. Ze waren met zijn vieren op weg naar Maleisië om daar lekker vakantie te vieren. Je kunt je er iets bij voorstellen dat ze er allemaal hartstikke veel zin in hadden. Maleisië is een mooi en groot land waar ze allemaal dingen zouden zien die je in Nederland niet ziet.
Helaas stapten op de vlucht MH17. Zoals wij nu allemaal weten werd dat vliegtuig neergeschoten toen het boven Oekraïne vloog.
Hans zag zijn dochter, die zijn grote trots was, nooit meer terug. Net als alle andere passagiers kwam ze om het leven bij de aanslag waar Rusland verantwoordelijk voor is.
Voor De Telegraaf heeft Hans nu een schitterende, emotionele ode gebracht aan zijn dochter die, helaas, op veel te jonge leeftijd overleed. Kijken, maar wel met een zakdoekje erbij. Hans' verdriet is duidelijk diep gevoeld... en iets waar hij waarschijnlijk nooit meer vanaf komt.
Oh, en laat met name mensen die het steeds opnemen voor Poetin (hallo alt-right, alles goed?) maar goed naar deze video kijken. Dit is wat jullie grote held heeft aangericht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten