Amerikaanse bekeerling tot de islam dreigt met bloedbaden op scholen, stranden en militaire bases

Geen categorieokt 16 2016, 16:00
De dreigjihadist zei dat een groep van tien mannen aanslagen wilden plegen. Alle tien zouden ze gelieerd zijn aan ISIS.
Een Amerikaan uit Florida is opgepakt omdat hij een handgeschreven brief aan de lokale sheriff stuurde waarin hij met aanslagen dreigde. Daarbij wilde hij, dat schreef hij tenminste, op verschillende plekken tegelijk toeslaan. Met name scholen en stranden zouden doelwitten zijn, maar hij wilde ook iets doen tegen militaire bases.
De extremist in kwestie heet Regis L. Walker. Deze 30-jarige man bekeerde zich eerder tot de islam. Blijkbaar voelde hij met name sympathie voor de radicale islam. Hij zei namelijk de aanslagen te willen plegen in naam van ISIS. Die aanslagen zouden tegelijkertijd plaatsvinden om het nagenoeg onmogelijk te maken voor de autoriteiten om in te grijpen.
Volgens de gek was hij lid van een terroristische cel van zo'n 10 personen. Stuk voor stuk hadden ze zich, aldus Walker, aangesloten bij ISIS en waren ze bereid om te sterven voor de Jihad.
Je zou denken: het is dus buitengewoon duidelijk dat deze man een moslimextremist is, maar het zou mij niets verbazen als politiekcorrect links nu ook weer stelt dat het allemaal best meevalt en dat Walker eigenlijk gewoon een psychiatrische patiënt is die 'hulp nodig heeft.' Zo rolt links nu immers al jaren. Als deze types Abu Bakr al-Baghdadi zelf in handen krijgen zullen ze precies hetzelfde zeggen. Die man is de baas bij ISIS, maar als het aan links ligt is hij ongetwijfeld stiekem het slachtoffer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten