HBO stuurt mysterieuze tweet de wereld in. Is vandaag de dag dat Jon Snow weer tot leven wordt gewekt?

HBO stuurt mysterieuze tweet de wereld in. Is vandaag de dag dat Jon Snow weer tot leven wordt gewekt?

Vannacht zal dan eindelijk de eerste aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones uitgezonden worden. De vraag die ons allen bezighoudt: leeft Jon Snow nu nog? Een tweet van het Game of Thrones-twitteraccount lijkt duidelijkheid te geven...

Toen op 14 juni vorig jaar in de slotaflevering van het vijfde seizoen van Game of Thrones één van de helden Jon Snow onverwachts werd vermoord door zijn eigen mannen, ging de wereld in paniekmodus. Is hij nu wel of niet echt dood? Interview na interview werd gegeven, en acteur na acteur werd gedwongen om de hete brei heen te draaien.

Maar het heeft er alle schijn van dat we vanavond gaan zien of Jon Snow dan definitief het land der levenden heeft verruild voor eeuwige duisternis: want het langverwachte zesde seizoen van de fantasy-serie is dan eindelijk hier. Vooruitlopend daarop stuurde het Twitter-account van Game of Thrones al deze mysterieuze tweet de wereld in...

Een GIF'je met een zwaaiende Jon Snow, met daaronder "I'll come back." Is dat een aanwijzing? Betekent dit dat we Jon Snow vanavond alive and kicking weer op het beeldscherm te zien krijgen? Laten we het in ieder geval hopen! Game of Thrones zonder Jon Snow is namelijk maar nauwelijks Game of Thrones te noemen.

Maar wie weet, wie weet zijn we wel bijna een jaar lang gewoon voor het lapje gehouden. Dat is natuurlijk ook nog mogelijk...

De eerste aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones zal vannacht om 03:00u op het Nederlandse HBO-kanaal worden uitgezonden. Morgenavond om 20:30 volgt een tweede uitzending voor degenen die op een normale tijd willen slapen, gevolgd door een derde uitzending om 23:05 op HBO 3.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties