snapshot 27

Hè?! D66-leider Sigrid Kaag pleit voor 'moderne, open, schone en eerlijke economie van normen en waarden'

Geen categorienov 15 2020, 16:00
Wie D66 (nog) overweegt en hoopt op een verouderde, gesloten, vervuilende en oneerlijke economie zonder enige vorm van moraal, die komt bedrogen uit! Partijleider Sigrid Kaag wil namelijk precies het omgekeerde gaan bereiken. Het wordt een strijd tegen de ongelijkheid en die zal ze gaan voeren met álle mogelijke buzzwords die ze in haar arsenaal heeft! Bijzonder en inspirerend.
https://twitter.com/D66/status/1327968012125810689
Terwijl zo'n beetje alle grote partijen verder naar links opschuiven en met grote plannen komen voor de economie, is D66 nog steeds de enige partij die als doel lijkt te hebben om zowel hun eigen vraag naar Kamerzetels, als het toekomstige aanbod ervan, te doen inkrimpen. Een flinke prestatie!
Kaag probeert met zoveel mogelijk zwoele taal en wollige termen duidelijk te maken dat ze flink wil investeren in windmolens, het bouwen van woningen, onderwijs, onderzoek en omscholing. Het economische model (staatskapitalisme/softcore socialisme) blijft gewoon nog steeds hetzelfde. Rijke mensen moeten volgens haar meer gaan betalen maar in de praktijk subsidieert de arbeider straks nog steeds de nieuwe Tesla van zijn D66-manager. Niks nieuws aan de horizon dus.
Als je (onverhoopt) toch voor dit soort plannen bent, dan kun je net zo goed GroenLinks stemmen. Die zijn ook niet helemaal eerlijk over hun slecht doordachte plannen, maar in ieder geval een stuk duidelijker. Dan weet je tenminste nog waar je aan toe bent en krijg je nog een béétje een goed gevoel als je dan de natuur laat mollen voor wat windmolens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten