Heb je je ooit afgevraagd hoe je een biertje openmaakt met een komkommer? Nou, dat doe je dus zo..

Geen categorieapr 17 2016, 8:00
Eén van de tekenen van de voortschrijdende intelligentie van de menselijke soort is de immer inventievere manieren waarop wij een flesje bier kunnen openmaken.
Wie denkt dat de evolutie van mensen is afgeremd of helemaal tot stilstand is gekomen heb ik goed nieuws: dat is het niet. We worden nog altijd slimmer en behendiger dan degenen die ons voor gingen. Eén van de zaken waar dat uit blijkt, is het nog steeds uitdijende arsenaal van voorwerpen waarmee we bierflesjes kunnen openmaken. Tot dusverre weet de homo sapiens het gerstennat al te bereiken door de dop te verwijderen met behulp van onder andere petflessen, papier, tafels en muntjes.
Vandaag is de mensheid klaar om weer een nieuw voorwerp aan te voegen aan deze indrukwekkende lijst: komkommers. Precies: je kan een bierflesje openen door middel van een komkommer. Hoe? Nou, bekijk dit filmpje maar. Het zal je alles vertellen wat je moet weten om slechts gewapend met een groene lange jongen bij het gouden vocht te arriveren:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/avPmVjq_460sv.mp4"][/video]
Een kind kan de was doen, of niet soms?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten