Heeft jouw kind deze tattoostickers van Action? Gooi ze dan onmiddellijk weg!

Geen categorieapr 23 2016, 18:25
Action heeft besloten om zijn populaire tattoostickers uit de schappen te halen. De stickers veroorzaken namelijk brandwonden als ze verwijderd worden.
Screen Shot 2016-04-23 at 19.22.53
Paniek bij winkelketen Action: uit feedback van klanten blijkt namelijk dat de populaire oranjestickers, die Action verkoopt vanwege koningsdag, meer kapot maken dan je lief is. Zoals publiceerde klant Fiona Sok deze foto's van haar dochters op Facebook. Zie je die brandwonden?
Nou, die zijn daar dankzij Action.
Screen Shot 2016-04-23 at 19.22.29
Screen Shot 2016-04-23 at 19.22.36
Screen Shot 2016-04-23 at 19.22.44
Toen de moeder de stickers van haar dochters' gezicht verwijderde schrok ze zich kapot. Zoals ze schrijft op Facebook:

"Er zitten brandwonden op de gezichten van mijn dochters."

Aan het AD legt ze uit dat de kinderen de tattoostickers gisteren op hun gezicht plakten omdat ze naar de koningsspelen in Klazienaveen gingen. Dat klonk leuk, maar het effect was desastreus:

"Ik had de stickers gisterochtend bij ze opgeplakt. 's Avonds gingen ze er erg moeilijk af. Het lukte pas met warm water en een washandje. De jongste van drie zei: 'mama, het doet een beetje zeer.' Maar ik zag alleen een rode vlek en dacht dat het wel weg zou trekken."

Nou, dat was dus niet zo. Het zijn namelijk geen rode plekken, maar echte brandwonden.
En Fiona's dochters zijn niet de enigen met die probleem. Zoals Action zelf laat weten:

"De klantenservice heeft meldingen gekregen en ook op de facebookpagina van Action staan er enkele. Dat is voor ons genoeg reden om het product per direct uit de winkel te nemen."

Dat is natuurlijk goed, maar er zijn ongetwijfeld mensen die deze tattoostickers gekocht hebben voor hun kinderen. Als dat zo is: gooi ze maar gewoon weg (of breng ze terug om je geld terug te eisen). Geen sticker is het waard om je kind schaafplekken te bezorgen die er verdacht veel uitzien als brandwonden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten