Heeft Kim Kardashian haar hele overvalverhaal verzonnen? Deze nieuwe beelden zeggen "Ja!"

Heeft Kim Kardashian haar hele overvalverhaal verzonnen? Deze nieuwe beelden zeggen "Ja!"

Fans uit de hele wereld leefden de afgelopen weken intens mee met de social mediakoningin die op brute wijze overvallen zou zijn in Parijs. Maar is dit allemaal wel gebeurd, of houdt ze iedereen voor de gek?

Het was een schokkende verandering aan nieuws dat over Kim bericht werd. Niets meer luchtige verhalen over gewaagde foto's op instagram: de celebrity werd het slachtoffer van een gewapende overval die, als we de Kardashians mogen geloven, gepaard ging met veel geweld. De deur werd geforceerd, de diva werd vastgebonden met tie-wraps om haar polsen, werd achtergelaten in het bad en vreesde dat de overvallers haar zouden verkrachten, vermoorden of allebei.

Maar moeten we haar wel op haar woord geloven? De site Radar Online zegt in het bezit te zijn van een video die alles verandert. De video zou kort na de overval opgenomen zijn, en toont de gang van zaken in het net-beroofde appartement in Parijs. Het merkwaardige is alleen: er zijn nul komma nul sporen van een dergelijke overval te zien. Ze legden de video voor aan oud-rechercheurs, die meerdere dingen 'zeer merkwaardig' noemden.

Het opvallendste was het gedrag van Kim zelf op de beelden. Ze beweerde tegen de media dat ze constant hysterisch is na de 'levensbedreigende gebeurtenis', maar daar is niets van te merken in de video. Integendeel: ze zit vrolijk te videochatten op de bank, en komt heel rustig over. Dat is erg verdacht, zeker door de manier waarop ze zichzelf beschreef richting de buitenwereld. Maar zelfs als ze haar toestand allemaal wat dramatischer beschreef om goodwill te kweken, verklaart dat nog niet wat je ziet als je wat beter kijkt. Kim beweert vastgebonden te zijn met tie-wraps.. maar nergens is daar ook maar iets van te zien rond Kim's polsen. En dat zou je zeker zien, aangezien die dingen aardig strak zitten en altijd stevige markeringen achter laten. En dan is er nog de deur die met veel geweld geopend zou zijn. Ook daarop niets te zien van een overval, en je gaat me niet vertellen dat ze binnen een uurtje een nieuwe deur heeft laten plaatsen.

De vraag is welke conclusie je hieraan kunt verbinden. Heeft Kardashian het hele verhaal gewoon uit haar duim gezogen om daarmee verzekeringsgeld te innen? Wie zal het zeggen: volgens Kim zelf zou een enorm bedrag aan sieraden zijn buitgemaakt. Of zijn die op een andere manier gestolen, en probeert ze het gewoon allemaal wat dramatischer te laten klinken? We zullen er ongetwijfeld binnenkort meer over horen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
overvallen Kim Kardashian Videos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties