Heerlijk! Nationale politie doet invallen bij No Surrender

Geen categorienov 15 2016, 14:00
Waar onze oosterburen het vooral voorzien hebben op radicale moslims vechten de Nederlandse autoriteiten terug tegen maffiose motorclubs.
De club die boven aan het lijstje staat is, hoe kan het ook anders, No Surrender. Vanmorgen deed de nationale politie invallen bij leden van de club. Drie mannen werden opgepakt. Ze worden verdacht van mishandeling en drugshandel.
De mishandeling betreft een voormalig lid van de motorclub. Die deed op 10 mei van dit jaar aangifte tegen zijn vroegere 'clubvrienden.' Na een begrafenis van een ander lid namen ze hem namelijk mee naar een bos, waar ze hem vervolgens helemaal in elkaar sloegen. Hij hield er botbreuken in zijn gezicht, zijn armen en benen, en zijn bovenlichaam aan over.
Dat is dan een zogenaamd 'vredelievende motorclub voor motorfans.' Ja, ja. En Al Capone was natuurlijk gewoon een alcoholliefhebber.
Die mishandeling was alles behalve de eerste of enige keer dat leden van No Surrender betrokken waren bij zulk afgrijselijk geweld. Zo berichtte De Telegraaf afgelopen week nog dat een ander lid ook in elkaar geslagen was ergens in het noorden van het land. Dat gebeurde nadat hij 'op oneervolle wijze' uit de club gezet was. Blijkbaar hoort daar dan bij dat je iemand een flink pak rammel geeft.
Een mooie actie van de nationale politie. Ik zou zeggen: ga vooral zo door en doek al die andere motormaffiaclubs ook op. Dus dan heb ik het onder meer over de Hell's Angels en Bandidos. Weg met dat soort tuig. Ja, we hebben allemaal het recht om verenigingen op te richten en daarvan lid te worden, maar dit soort groepen zijn puur crimineel bezig. Dat hoeft geen enkele staat te accepteren, Nederland dus ook niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten