Held: 14-jarige jongen mept horrorclown in elkaar

Held: 14-jarige jongen mept horrorclown in elkaar

Boontje om zijn loontje.

Toen een idioot verkleed als horrorclown een jongen van 14 gisteravond lastigviel in Delft dacht hij ongetwijfeld dat de tiener in doodsangst zou wegrennen. Nou, helaas voor meneer de clown liep het allemaal net een beetje anders. De jongen bleek namelijk buitengewoon goed in staat om zichzelf te verdedigen:

Een 14-jarige jongen werd gisteravond lastiggevallen door een 'horrorclown' op de Theresiastraat in Delft. De clown had echter de verkeerde voor zich want de jongen was een ervaren vechtsporter. De jongen was zijn hondje aan het uitlaten toen hij werd achterna gezeten door een man met clownsmasker en rode pruik. Hij liet zich echter niet kisten en besloot zichzelf te verdedigen door de horrorclown een paar rake klappen te geven. De clown is toen op de vlucht geslagen.

Volgens politiekcorrect links mag dit natuurlijk niet (ahhhh, geweld!), maar gelukkig zit de moeder van de jongen heel anders in elkaar: zij zegt gewoon luid en duidelijk dat ze hartstikke trots op hem is. En terecht. Wat mij betreft verdient hij een lintje. Hopelijk zijn er meer van dat soort moedige jongens in Nederland: zie je een horrorclown? Geen punt, mep 'm neer en bel daarna de politie. Weg met deze malloten.

Helaas is niet iedereen daar toe in staat. Een andere inwoner van Delft werd gisteren namelijk lastiggevallen door niet één, maar twee horrorclowns. Die achtervolgden de Delftenaar met een schep een "een soort van vlammenwerper." Dat is dan zogenaamd dus grappig.

Een normaal mens begrijpt natuurlijk niets van dat soort 'humor,' maar blijkbaar lopen er toch een paar volidioten rond in ons land die dat ge-wel-dig grappig vinden.

Laat iedereen maar leren van de jongen van 14: als iedereen zo op deze debielen reageert vergaat het lachen ze wel.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties