Held Gerard Joling veegt terecht de vloer aan met 'ontzettend linkse' onnozelaars

Held Gerard Joling veegt terecht de vloer aan met 'ontzettend linkse' onnozelaars

Eén ding moge duidelijk zijn: tussen Gerard Joling enerzijds, en socialistische VARA-coryfeeën als Youp van 't Hek, Jeroen Pauw en Claudia de Breij anderszijds is weinig sprake van collegiale vriendschap. Gerard Joling moet haast kotsen van al dat linkse gedoe van ze.

De meeste bekende Nederlanders zijn ronduit links. Ze stemmen PvdA, zijn tot in hun haarvaten fan van multiculturalisme en verlenen hun diensten bij elk anti-bezuinigingsprotest dat zich aandient. Rank and file lefties, zeg maar.

Het is dan ook een enorme verademing om te constateren dat niet elke Nederlander met een bekende kop achter Diederik Samsom of Jesse Klaver aanhobbelt. In dit geval gaat het om Gerard Joling, die 's lands bekendste linkse mensen gisteren eens van onder uit de zak gaf. De zanger had namelijk deze tweet gestuurd vlak na het overlijden van Prince:

En aangezien Joling niet rouwde aan de hand van vantevoren door linkse vastgesteld patroon, werd hij fel bekritiseerd om zijn opmerking. Hij werd uitgemaakt voor egocentrist, voor monomane maniak en nog meer van dat fraais. Welnu: Joling is weer aan de beurt, en hij slaat genadeloos terug:

De zanger kan er niet over uit dat hij van onderuit de zak kreeg van links Nederland. "Het is dan allemaal zo ontzettend links wat daarop reageert. Youp van ’t Hek, NRC Next en nog zo’n links mokkel, hoe heet ze ook alweer…o ja Femke Halsema, ook zo’n lekkertje. En dan nog Claudia de Breij en Paul de Leeuw, Jeroen Pauw…en dan denk ik: hebben die nou niks beters te doen?! Ik heb er ook wel ontzettend om gelachen hoor, een hele column van Youp van ’t Hek over mij, nou daar kan je toch alleen maar trots op zijn?"

Precies, Geer. Als je dit soort VARA- en GroenLinks-mensen tot vijand hebt gemaakt, mag je alleen maar trots zijn op jezelf. Deze rechtse volkszanger hoeft zich echt niet te schamen, ondanks de lage tactieken van verschillende collega-BN'ers! Sterker nog: waren er maar meer beroemde landgenoten zoals Gerard Joling!

Lees meer over:
links Beroemdheden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer