Held! Piloot tackelt asociale passagier die stewardess probeerde aan te randen

Held! Piloot tackelt asociale passagier die stewardess probeerde aan te randen

"Genoeg is genoeg! Je blijft af van mijn stewardess!"

Stewardessen en stewards zijn er om de passagiers een plezierige vlucht te geven met hun professionele service. Helaas zijn er ook passagiers die het niet genoeg vinden dat stewardessen hen eten en drinken brengen – zoals deze dronkelap op een American Airlines vlucht. Hij heeft een flinke borrel op en denkt dat hij de stewardess wel even kan aanranden.

De dronkaard wordt zelfs zo agressief dat hij de stewardess tegen de vloer smijt. Gelukkig komt daar de dappere piloot tussenbeide met een keiharde tackle!

https://www.youtube.com/watch?v=70T-utcjJYI

De bezopen idioot dreigt nog de kaak van de piloot te breken, maar dat maakt weinig indruk. Uiteindelijk houdt de piloot hem maar liefst 20 minuten tegen de grond, totdat de passagier snapt dat het afgelopen moet zijn met zijn ongein. Wat een bizarre idioot! Hij komt binnenkort voor de rechter en kan een forse straf verwachten. Gelukkig maar!

 

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
dronken piloot Held viegtuig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties