Held Theo Hiddema kondigt aan: "Morgen geef ik Frits Wester ervan langs bij Business Class!"

Geen categoriemrt 11 2017, 21:00
De nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie laat alvast weten dat hij Frits Wester flink aanpakt in Business Class, dat morgen wordt uitgezonden.
Theo Hiddema is één van de bekendste strafpleiters van ons land die er ook nog eens eerlijk vooruit komt gewoon lekker rechts te zijn. Zoiets zijn we in Nederland eigenlijk niet meer gewend -- iedereen die rechtsliberaal is biedt daar de hele dag door zijn excuus voor aan -- maar Hiddema is dan ook niet van een gemiddeld kaliber. De man weet waar hij mee bezig is en is ook nog eens ontzettend scherp.
Zojuist kondigde hij aan op Twitter dat hij morgen te zien is in de uitzending van Business Class en dat hij daarin hard uithaalt naar Frits Wester, de RTL Nieuws-propagandist die onlangs alle ruimte kreeg bij Pauw & Jinek om Thierry Baudet weg te zetten als een racist. Zoals je van Hiddema zou verwachten heeft hij daar totaal geen geduld mee.
https://twitter.com/THiddema/status/840588953631744000
Aangezien hij natuurlijk een geweldig scherpe strafpleiter is kan het bijna niet anders dan dat dit werkelijk een huzarenstukje wordt.
Nu heb ik natuurlijk heel weinig met Harry Mens, de slechtste interviewer van Nederland, maar met Hiddema als gast ga ik wel degelijk naar Business Class kijken. Tip: doe hetzelfde, want dit gaat vuurwerk worden. Genieten dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten