Helft "door Israël gedode Palestijnse journalisten" waren... terroristen

Geen categoriefeb 14 2015, 16:00
De zieke propaganda van de Palestijnen kent God noch gebod.
Ongeveer de helft van de 17 omgekomen 'Palestijnse journalisten' vorige zomer blijken terroristen te zijn geweest. Dat bericht de Jerusalem Post. Het Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center heeft onderzoek gedaan naar de lijst met namen en kan maar tot één conclusie komen: de Palestijnen liegen dat het geschreven staat.
“The study, not yet complete, found that eight out of the 17 names were operatives who belonged to Hamas and Islamic Jihad, or who worked in Hamas media outlets,” the report, published Thursday, stated.
“The Palestinian Journalists Union and the Gazan branch of the Information Office tried to hide the military-terrorist identity of the terror operatives, and present them as journalists in every way,” it added.
Sterker nog, twee van de terroristen droegen op het moment van hun dood een uniform en waren gewapend. Zelfs een blinde kon dus zien dat zij terroristen waren en geen journalisten, maar dat weerhield de Palestijnen er niet van om ze te presenteren als onschuldige journalisten die 'gewoon hun werk' probeerden te doen.
Andere 'slachtoffers' waren op andere manieren actief voor Hamas of Islamitische Jihad. Soms deden ze dat door jihadisten direct te helpen, soms door de jodenhaat van Hamas bewust te verspreiden.
En de Palestijnen maar roepen dat het allemaal, stuk voor stuk, arme slachtoffers waren van Israëls 'agressie.'
Het trieste hiervan is dat dit soort onderzoeken vrijwel geen aandacht krijgen in de Nederlandse (of andere westerse) media. Te veel kranten, zenders en websites hebben besloten dat de Palestijnen De Slachtoffers zijn en schuiven alle soorten bewijs waaruit het tegendeel blijkt onder het tafelkleed. Je kunt je afvragen of ze dat tegenwoordig expres doen of dat ze er zo aan gewend zijn om dit soort trucs uit te halen dat ze gewoon niet beter meer weten en dat het allemaal automatisch gebeurt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten