Help DDS uitbouwen: word donateur!

Geen categoriesep 03 2019, 10:00
De tijd is rijp om DDS nog groter en beter te maken dan het al is. Help mee!
Vaste lezers van De Dagelijkse Standaard weten dat er de afgelopen maanden nogal wat veranderingen zijn geweest. We hebben een grotere redactie in elkaar gezet, hebben meer columnisten bij de site betrokken, en hebben een vaste man in Den Haag die elke week foto's, video's en reportages maakt vanuit de Hofstad. Dat is natuurlijk geweldig; het is een droom van me geweest om DDS groter en beter te maken, en het is fantastisch om te zien dat die droom langzaam maar zeker werkelijkheid wordt.
Maar: wij willen meer. We willen meer mensen erbij betrekken, meer goede columnisten aantrekken, en meer original reporting doen. DDS moet werkelijk uitgroeien tot een volwaardig alternatief voor de linkse mainstream media. Of, zoals ik ze liever noem: het mediakartel.
Om dat voor elkaar te krijgen willen wij úw hulp vragen. Door vaste donateur te worden van DDS stelt u ons in staat om al die plannen te verwezenlijken waardoor wij ú beter kunnen dienen. Want uiteindelijk gaat het daar natuurlijk om: om u.
Hoe u dat kunt doen? Heel simpel! We hebben onze krachten gebundeld met BackMe van Jan Roos. U kunt maandelijks een bepaald bedrag doneren waarvoor u in ruil niet alleen kunt zien hoe DDS groeit, maar ook krijgt u (afhankelijk van de hoogte van het bedrag) leuke cadeaus. Van bumperstickers tot borrels, en van redactiediners tot eervolle vermeldingen op de website. We bieden het u allemaal.
Help ons het mediakartel te verslaan -- de oude media die elke (relatief nieuwe) échte rechtse partij als melaatse behandelen en die elk excuus aangrijpen om ze met een mes in de rug (of vaker: in het hart) te steken. Wij zijn er voor u: de echte rechtse lezer die iets heeft waar de oude media nog nooit van gehoord hebben. Jawel, ik heb het natuurlijk over gezond verstand.
Word donateur. Help ons u te helpen... en samen verslaan we niet alleen het partijkartel, maar ook het mediakartel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten