Henk Bres eist verhoor Arnoud van Doorn: 'Hij kent mensen die haar zoiets kunnen aandoen dus ik wil namen'

Henk Bres eist verhoor Arnoud van Doorn: 'Hij kent mensen die haar zoiets kunnen aandoen dus ik wil namen'

Over de zaak van PVV-raadslid Willie Dille, die door moslims zou zijn verkracht en daarna zelfmoord heeft gepleegd, heeft islam-bekeerling Arnoud van Doorn (Partij van de Eenheid) gezegd dat hij mensen zou kennen die dat voor hem zouden doen. Henk Bres, PVV'er, eist onderzoek door de politie!

Vlak voor haar zelfmoord wees Dille, Arnoud van Doorn aan als brein achter haar verkrachting. Van Doorn beweert nu zelfs dat hij niet uit kan sluiten dat er mensen zouden zijn die dat voor hem 'als dienst bewijzen' zouden doen.

In Café Weltschmerz wordt een hele aflevering aan Van Doorn gewijd. Hij roept daar doodleuk dat hij wel mensen kent die voor hem zo'n verkrachting zouden willen plegen. Het is dan ook niet zo gek dat Henk Bres, die erg gesteld was op zijn partijgenote, wil dat de politie eens even goed met Van Doorn gaat praten. Het is sowieso raar dat dit nog niet is gebeurd en Van Doorn, die blijkbaar zulke types kent, deze niet aan heeft gegeven bij de politie.

Dit wil natuurlijk allemaal nog niet zeggen dat Van Doorn daadwerkelijk opdracht heeft gegeven, maar voor hetzelfde geld lopen er inderdaad figuren rond die denken iets te begrijpen uit Van Doorns' uitspraken en het heft in eigen handen nemen. Lijkt me dat je zulke figuren toch op z'n minst bij de politie op de radar wilt laten verschijnen?

Van Doorn valt echter zelf ook niet volledig buiten beschouwing te worden gelaten, zijn uitspraak bij Weltschmerz: "Je trekt als bekeerling niet zomaar een blik moslims open en zegt: weet je wat, die mevrouw vind ik zo vervelend, geef haar maar een goed pak slaag, dan leert ze het af. Dat is natuurlijk niet zo. Was het maar zo.’’

Fijne intentie heb je dan, dat als je er mee weg zou komen je een knokploeg op andersdenkenden af zou sturen...

Bres stuurde dan ook een persoonlijke brief aan burgemeester Krikke om de politie en het OM onderzoek te laten doen. Gelijk heeft 'ie!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties