Kamp: illegalen mogen niet op stage

Kamp: illegalen mogen niet op stage

Goed zo.

Minister Henk Kamp heeft zijn buik onderhand wel vol van de linkse kliek die Nederland in zijn greep denkt te kunnen houden.

De minister laat vandaag namelijk weten dat MBO'ers die illegaal in Nederland verblijven niet op stage mogen.

De reden? De wet verbiedt het nu eenmaal.

Je zou denken dat dit duidelijk genoeg is voor onze linkse vrienden. Jammer genoeg ben ik bang dat het zo'n vaart niet zal lopen. Zij doen er alles aan om het kabinet te ondermijnen, zeker wat immigratie en integratie betreft.

Het aparte is dat links blijkbaar nog altijd niet begrijpt dat rechts juist zo groot is geworden omdat links het multiculturalisme en een constante stroom van immigranten door de strot van de Nederlanders heeft geduwd. Hadden sociaaldemocraten dat niet gedaan, dan waren ze wellicht nog gewoon aan de macht geweest.

Kortom, wat mij betreft gaan ze nog een tijdlang zo door: hoe meer zij zich verzetten, hoe groter de kans dat rechts de ene na de andere verkiezing wint.

Bron foto: Wikimedia Commons / RVD

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties