Het gonst van de geruchten: is Yolanthe voor de tweede keer zwanger?

Geen categorieaug 20 2016, 10:00
Gaat de moeder van de ultraschattige ukkepuk Xess Xava haar geliefde zoontje nog een broertje of zusje geven? Het lijkt er wel op.
Een mysterieus berichtje verscheen vandaag op het Twitterprofiel van niemand minder dan nationale schoonheid Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, die inmiddels alweer flink wat jaren gelukkig is met Wesley Sneijder, en sinds afgelopen jaar ook met baby Xess Xava.
"1 + 1 = 2", aldus een afbeelding van La Cabau op het populaire medium:
https://twitter.com/YolantheCabau/status/766740953466044416
Wat zou deze rekensom betekenen? Verder werd er geen uitleg gegeven, dus uiteraard is de geruchtenmolen meteen op volle toeren gaan draaien:

"Het zou kunnen betekenen dat Yolanthe en Wesley, tien maanden na de geboorte van hun zoontje Xess Xava, opnieuw een kindje verwachten. Xess Xava werd vorig jaar op 15 oktober geboren in Istanbul, waar het gezin van de voetballer woont."

Wesley houdt de kaken voorlopig nog wél stijf op elkaar, dus een definitief antwoord hebben we neit. Maar als ik zou moeten gokken zou ik zeggen: ja hoor! Een tweede spruit is in aankomst!
Is een raadsel op social media een vreemde manier om aan te geven dat de Sneijders een tweede kindje verwachten. Nah, het is zelfs niks vergeleken met de onthulling van Yolanthe's eerste zwangerschap van Xess Xava. Manlief Wesney peunde een doelpunt tussen de twee malen voor Oranje, en zoog toen aan z'n duim om duidelijk te maken dat er een zuigeling op komst was. Deze onthulling - als dat het is - is daarmee vergeleken zelfs nog wat tam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten