Het is weer zo ver: 'vluchteling' stuurt medewerksters AZC linea-recta naar ziekenhuis met cannabis-taart

Geen categoriemrt 17 2017, 8:00
Twee medewerksters van een asielzoekerscentrum in Bremen liggen in het ziekenhuis nadat een kansenparel hen probeerde om te leggen met een taart waarin een enorm hoge dosis aan cannabis zat.
Na dagenlang vrijwel exclusief te hebben bericht over de Nederlandse verkiezingen, die wereldwijd een enorme aandacht kregen, zou je bijna vergeten dat er voor de rest ook nog dingen gebeuren in de wereld. En helaas worden dit soort incidenten, dankzij 'Wir schaffen das'-types als Merkel en Rutte en hun desastreuze immigratiebeleid, steeds normaler in heel Europa.
Een 16-jarige zogenaamde 'vluchteling' - er zitten immers zoveel onveilige plekken tussen waar hij ook vandaan komt en Noord-Europa - heeft namelijk een wel erg creatieve manier verzonnen om een poging tot moord te plegen: een taart met daarin een enorme dosis cannabis. Hij zou twee medewerksters van het asielzoekerscentrum waar hij verblijft hebben uitgenodigd in zijn kamer, om hen "een stuk taart aan te bieden". De twee vrouwen, van 25 en 62 jaar, namen de stukken dankbaar aan, zonder dat zij wisten wat er eigenlijk in zat. Daar kwamen ze na een kwartier, toen de cannabis zijn werk ging doen, echter wel achter. De twee kregen ernstige gezondheidsklachten en moesten meteen naar het ziekenhuis worden afgevoerd: één van hen verkeert zelfs nog in levensgevaar.
De schoft die dit op zijn geweten heeft is gelukkig meteen ingerekend, en waagde het ook nog eens met een excuus te komen: hij zou de taart 'van een bekende gekregen hebben'. Ja, maak dat je eigen moeder wijs. Hoewel: die weet waarschijnlijk al alles van de daad van haar zoon af, aangezien dit soort daden interessant genoeg steeds vaker gepleegd worden door mensen die haat voor het Westen en haar normen en waarden met de paplepel erin gegoten hebben gekregen.
Oh, en voor wie gaat zitten betogen dat cannabis 'helemaal niet zo'n kwaad kan': lichamelijk gezien klopt dat meestal ja, maar psychisch kunnen mensen helemaal eronderdoor gaan. Paniekaanvallen, met alle (lichamelijke) gevolgen vandien zijn zeer waarschijnlijk na inname van zulke enorme hoeveelheden cannabis in één keer. Het gevaar hierbij was dat het spul eigenlijk niet te proeven was, waardoor de vrouwen na een kwartier opeens overvallen werden door de zware effecten. De medewerkster die in levensgevaar verkeert heeft zelfs een allergische reactie op de drugs gehad.
Hoe dan ook: dit is een barbaarse deed die weer eens aantoont hoe ontzettend wij onszelf in gevaar brengen door maar zo zogenaamd 'solidair' te zijn met mensen die gewoon niet het beste met ons voorhebben. Solidariteit is prima, maar doe het dan wél op een manier waarop niemand er slechter van wordt. Want één ding is zeker: van het huidige vluchtelingenbeleid wordt Europa er allesbehalve beter op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten