Het leven is mooi, want deze eenhoorn-pantoffels bestaan. En jij wil ze ook hebben, toch?

Het leven is mooi, want deze eenhoorn-pantoffels bestaan. En jij wil ze ook hebben, toch?

Zacht, lief, lichtgevend en ook nog eens bijzonder opvallend. Wie wil deze eenhoorn-pantoffels nu niet? Oh, en gouden hoorntjes!

Ze hadden het zelf niet verwacht, maar ineens is het halve internet geobsedeerd met één paar wel heel kleurrijk schoeisel: de eenhoornsloffen van Soko vliegen als warme broodjes over de toonbank, en het is allicht ook niet zo moeilijk om te zien waarom:

slideshow_1

Veel schattiger dan dit ga je het natuurlijk niet krijgen. Stijlblog Mashable legt uit wat er zo bijzonder is aan deze pantoffels:

Natuurlijk, lopen is pijnlijk. We zijn gevoelige wezens. Elke stap doet pijn.

Maar wanneer je in een zacht eenhoorn-slof rondstapt - een slop gemaakt als een wolk - voelt beween ineens weer oké.

Voor maar iets meer dan €30 kunnen ze van jou zijn, dus reserveer maar snel een paar als je niet wil achterblijven bij de laatste trends. Vanaf 7 maart worden ze verzonden!

Want eerlijk is eerlijk: dit is toch gewoonweg onweerstaanbaar?

slippers4

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties