Het noodlot lijkt toe te slaan als klein jongetje uit een zwemband valt, maar dan grijpt deze pijlsnelle badjuffrouw in

Geen categoriejun 21 2015, 9:00
Het zwembad kan een gevaarlijke plek zijn. Gelukkig kon dit onfortuinlijke jongentje rekenen op een badjuffrouw die de ogen van een havik heeft.
Als het een mooie warme dag is, is er weinig zo fijn als even wat verkoeling zoeken in een koud zwembad. Vooral als je dan ook nog een beetje kan ronddobberen in een zwemband, dan is het helemaal fijn.
Voor dit kleine jongetje was het echter eventjes wat minder prettig, aangezien hij niet goed kon zwemmen. En zolang je in een zwemband zit, is dat niet zo'n probleem. Maar als je daar ongelukkigerwijs uitvalt, dan wordt dat wel een fiks probleem. In een druk zwembad waar iedereen met z'n eigen dingen bezig is, kan dat ook nog eens heel gevaarlijk zijn: niemand lijkt het spartelende kind op te merken.
Maar gelukkig staat er één iemand op de kant die wél enorm goed oplet: de badjuffrouw. Nog geen paar seconden nadat de jongen uit z'n zwemband valt, is zij al in het zwembad gesprongen om zich al borstcrawlend richting de drenkeling te bewegen. Een razendsnelle actie die mogelijkerwijs zelfs een leven heeft gered.
Bekijk het maar voor jezelf! Zie jij de jongen uit de zwemband vallen?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Wavepool-Lifeguard-Rescue-24.mp4"][/video]
.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten