Hij staat op het punt te gaan trouwen. Maar als zijn bruid binnenkomt, barst hij in huilen uit

Hij staat op het punt te gaan trouwen. Maar als zijn bruid binnenkomt, barst hij in huilen uit

Op de mooiste dag van zijn leven kan hij de tranen niet bedwingen.

Een ontroerende video heeft de harten van duizenden mensen veroverd. Bruiloften staan altijd garant voor prachtige beelden. De bruiloftsdans, de ceremonie zelf, het omdoen van de ringen... Zo'n dag staat bol van de emotionele en mooie momenten. Vaak houd je die beelden voor jezelf en om later aan je kinderen te laten zien, maar soms gaat zoiets heel de wereld over.

Ditmaal is het een bruidegom die in het middelpunt van de belangstelling staat. Hij heeft zolang uitgezien naar deze dag, en als zijn prachtige bruid de zaal binnenkomt, kan hij zijn emoties niet onder controle houden. Zijn getuige moet zelfs even te hulp schieten, en klopt hem kalmerend op de schouder. Ook de video zelf is behoorlijk ontroerend, en de tranen van blijdschap die deze man huilt zijn bijna voelbaar.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Grooms-tears-break-the-internet-as-he-watches-his-wife-to-be-walk-down-the-aisle-360p.mp4"][/video]

Prachtige beelden, nietwaar? Maar één ding mist helaas in deze video... Het moment dat de bruid en bruidegom elkaar omhelzen! Dat is helaas niet opgenomen, maar wel hebben we deze mooie foto van het jonge bruidspaar:

Screen Shot 2015-12-11 at 12.44.23

Het geluk straalt ervan af! Prachtig!

Lees meer over:
trouwen bruid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties