Hij vermoordde de dochter van deze vader. In de rechtszaal krijgt hij echter z'n verdiende loon

Hij vermoordde de dochter van deze vader. In de rechtszaal krijgt hij echter z'n verdiende loon

Wat zou jij doen als je oog in oog komt te zitten met de man die je dochter om het leven bracht? Deze man weet het wel...

Het was absoluut geen goede dag, toen een politieman de vader van de 18-jarige Shirellda van Terry kwam vertellen dat zijn dochter dood was. Vermoord zelfs, door de 38-jarige maniak Michael Madison, die naast Shirellda ook nog twee andere vrouwen om het leven had gebracht. Alledrie waren ze gewurgd.

Wat wel een goede dag werd, was de dag waarop Van Terry in de rechtbank de moordenaar die de dood van zijn jonge dochter op z'n geweten had, onder ogen mocht komen. Uiteraard was Michael daar om te horen wat voor straf hij zou krijgen. Maar alvorens het zover was, had de rouwende vader zelf eerst een stukje zelfgemaakte rechtvaardigheid voor de kille mensendoder in petto. Hij begint met een grimmige inleiding..

"Volgens mij worden we geacht om in onze harten ruimte te vinden om deze clown te vergeven, die mijn kind heeft weggenomen."

Vergiffenis is een groot goed, maar voor Michael Madison is het nog geen tijd om vergeven te worden. En dan voegt de vader de daad bij het woord en vliegt hij deze psychopaat aan:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/Victims-Father-Jumps-Serial-Killer-Michael-Madison-in-Court-06_02_162.mp4"][/video]

"Terrorist! Terrorist! Terrorist!" roept de linke vader, die door beveilingspersoneel ervan wordt weerhouden om een paar rake klappen uit te delen aan de man die z'n dochter wurgde. De psychopatische crimineel zelf loopt grijnzend weg.

Gelukkig geeft de rechter hem wel een straf om die glimlach voorgoed van z'n gestoorde gelaat te laten verdwijnen: Michael Madison kreeg de doodstraf opgelegd. De vuisten van de razende vader waren voor hem slechts een uiterst mild voorproefje!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
recht moorden woede vaders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties