Johnny Depp laat Amber Heard keihard vallen en feest er op los

Geen categoriejun 05 2016, 9:00
Johnny Depp heeft eindelijk besloten om op te houden met verdrietig zijn vanwege zijn in het honderd gelopen huwelijk met Amber Heard. En dus kon de fles wodka worden opengetrokken!
Sommige mensen hebben er maanden of jaren voor nodig om een scheiding te verwerken. Johnny Depp doet het echter in een weekje. Deze week was de acteur en zanger met zijn band Hollywood Vampires in Denemarken, en daar wist Johnny Depp wel flink wat tijd te maken voor een feestje na zijn concert. In het plaatsje Horsen is hij tot vier uur 's nachts in touw geweest met de locals... en een niet te zuinig aantal glaasjes wodka met tonic. Hij was in een opperbest humeur:

“He only had three to four vodka-and-tonics and basically wound down from the gig. It was a relatively quiet night and Johnny was happy and relaxed. It is a smoking bar, so he was happy to stay for as long as he could. Johnny and the staff were drinking together. There were about 10 or fifteen people sitting in a group drinking and having fun. He was very nice and took a picture with some of the people in the bar. He was very friendly … He talked a lot with the bartenders about the cinema and movies.”

Ook had Johnny Depp een klein onderonsje met een blondine die zich in het publiek bevond. De twee vermaakten zich opperbest; er werden foto's gemaakt waarop te zien was hoe de vrouw champagne rechtstreeks uit een fles dronk, terwijl Johnny rustig aan het paffen was.
[caption id="attachment_139475" align="aligncenter" width="637"]Televisione Streaming (bron: Flickr) Televisione Streaming (bron: Flickr)[/caption]
Ondertussen gaat ook z'n scheiding met Amber Heard nog gewoon door, maar z'n gedrag van deze week zet alle verhalen over hoe Johnny Depp compleet gebroken zou zijn wel min of meer in een ander daglicht...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten