Hij vertelt zijn vader dat hij opa wordt, maar zou willen dat hij dat niet had gedaan...

Hij vertelt zijn vader dat hij opa wordt, maar zou willen dat hij dat niet had gedaan...

Dit is toch niet helemaal de reactie die je van je vader verwacht als je vertelt dat je een zoon krijgt.

Het leek een normaal vader-en-zoonritje te worden, maar niets is minder waar. Als de telefoon van zoonlief aangeeft dat hij een berichtje heeft ontvangen, maakt hij een grote fout: zijn vader vertellen wat er in staat.

"Ik ben zwanger, het wordt een jongen", meldt de vrouw waarmee hij een tijdje geleden spontaan het bed gedeeld heeft. De man lijkt er niet enorm van geschrokken te zijn: hij had er niet op gerekend, maar hij alsnog proberen een zo goed mogelijke vader voor het kind te zijn. Een nobele uitspraak, maar er zit één probleem aan: dat heeft hij al vaker gezegd..

De jongen had namelijk al drie keer eerder onbedoeld vrouwen bezwangerd, waaruit drie dochters zijn voortgekomen. Hun vader heeft echter niet bepaald zijn best gedaan om hen goed op te voeden.. En dat maakt zijn eigen vader hem eens goed duidelijk, met de nodige meer onvriendelijke opmerkingen.. Één ding kan ik alvast verklappen over de afloop van de video: deze man zou willen dat hij dit nieuws zolang mogelijk verborgen had gehouden voor zijn vader!

[video width="400" height="400" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/Dopi-Daddy-my-girl-say-she-pregnant_1180472528649847.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties