Hij wilde zijn nier doneren aan zijn moeder, maar zij vreesde voor zijn gezondheid. Daarom deed hij dit

Geen categoriejan 08 2016, 18:00
Een bijzonder liefhebbende zoon zorgde ervoor dat zijn moeder uiteindelijk akkoord ging met een niertransplantatie die haar het leven zou redden.
Imran houdt bijzonder veel van zijn moeder Zeyneb. Hij was dan ook serieus aangeslagen toen zijn moeder acht jaar geleden ineens ernstig ziek werd. Uit onderzoek bleek vervolgens dat de moeder ernstige nierproblemen had. Haar nieren werkten zelfs maar op 25%. Het zal niemand verbazen dat dit bijzonder problematisch is.
imm
In de loop van de tijd moest Zeynep steeds vaker naar het ziekenhuis, waar ze behandeld werd. Het resultaat van die behandeling was dat het hele gezin -- de moeder voorop -- echt in een negatieve spiraal kregen. Zo werd Zeynep met de dag vermoeider.
Eén ding zou haar redden: een niertransplantatie. Helaas is het alleen lang niet gemakkelijk om een goede donor te vinden. Dat ondervond Zeynep ook. Ze werd op een gegeven moment zo depressief dat ze er serieus over nadacht om een nier te kopen uit Pakistan en die vervolgens daar in haar lichaam te laten zetten. Let wel, je weet dan niet waar zo'n nier vandaan komt.
Zainab-430355
Omdat Imran dat absoluut niet zag zitten bood hij zijn eigen nier aan. Zijn moeder zei eerst 'ja,' maar bedacht zich later toen ze erachter kwam dat de operatie ook zwaar zou zijn voor haar zoon.
Imran vond dat onacceptabel, maar zijn moeder gaf niet toe. Ze wilde haar zoon niet blootstellen aan een potentieel gevaarlijke operatie.
En dus deed hij iets onverwachts: Imran liet zijn moeder een foto van een nier zien op Google, en zei vervolgens dat het zijn nier was, die hij te koop had aangeboden op eBay. Hij vertelde haar vervolgens dat hij de nier zou verkopen voor 14.000 euro.
Omdat zijn moeder het Engels niet goed machtig is trapte Zeynep erin. Ze werd zelfs boos op haar zoon omdat hij zijn nier aan een wildvreemde wilde geven. Imran vertelde haar vervolgens dat ze de nier alsnog kon hebben als ze dat wilde.
Toen ging zijn moeder akkoord.
En zo slaagde Imran er met een trucje in om zijn moeder alsnog te helpen. Dat is nou de kracht van de liefde van een zoon voor zijn moeder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten