Hilarisch: Donald Trump betaalde toch zwijggeld aan Stormy Daniels

Hilarisch: Donald Trump betaalde toch zwijggeld aan Stormy Daniels

De poppenkast die Donald Trump heet, heeft een nieuw scene erbij gekregen: volgens de advocaat van Trump, heeft de wereldleider toch zwijggeld betaald aan de pornoactrice Stormy Daniels, waarmee die vreemd zou zijn gegaan.

Die uitspraak staat haaks op Trumps eerdere uitlatingen over de zaak. Enkele weken geleden zei hij nog niet op de hoogte te zijn geweest van het zwijgcontract dat Cohen met Daniels sloot in 2016, kort voor de presidentsverkiezingen. Daniels zegt dat ze in 2006 een relatie had met Trump.

Giuliani zei bij Fox News dat Trump wel degelijk op de hoogte was van de betaling en het bedrag dus zelfs vergoedde. "Voor zover ik weet, kende hij de afspraken niet tot in detail. Maar hij wist dat Michael (Cohen, red.) dit zou regelen."

 

?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fnos.nl%2Fartikel%2F2230111-trump-betaalde-toch-zwijggeld-stormy-daniels-zegt-zijn-advocaat.html&tfw_site=NOS

Laten we wel wezen, uiteindelijk boeit niemand het verder wat, daarom is het ook een poppenkast. Het is in de media misschien een hot item, maar het zal Trump niet veel schade berokkenen. Die vent lijkt door niets en niemand geraakt te kunnen worden in zijn functie als president. De Reagan-factor is sterk aanwezig, alsof hij inderdaad alles kan doen zonder dat het echt negatieve electorale gevolgen heeft.

Al met al, weer even goed gelachen. Het is bizar hoe dit soort ontwikkelingen zich een weg baan naar de media, het dan wordt uitgespuwd en dat het daarna weer overwaait. Alsof er niets gebeurd is. Zal met deze zaak niet anders zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties