Hilarisch filmpje - 'Big Brother Kelly' krijgt het aan de stok met verklede aap: 'Oprotten jij, klootzak!'

Hilarisch filmpje - 'Big Brother Kelly' krijgt het aan de stok met verklede aap: 'Oprotten jij, klootzak!'

Kelly slaat een man in een apenpak op z'n kop en scheldt hem uit voor 'klootzak' en 'teringlijer'.

Kelly van der Veer (u weet wel, de transgendervrouw die wereldberoemd werd nadat ze meedeed aan Big Brother - en daarna nog aan iedere spelshow die SBS maakte - ja, die Kelly ja) heeft de stoute schoenen aangetrokken en een man die zich in een apenpak had gehuld en stond te collecteren een oplawaai verkocht. Volgens Kelly (die het filmpje op haar Facebook-pagina plaatste) is de man een "oplichter" en een "lul", volgens de man zelf was hij een collectant van Stichting Aap.

De als aap uitgedoste man vertelde over een nieuwe, Duitse chimpansee die zou zijn opgevangen in het apenasiel dat de stichting heeft in Almere. "Daar hebben we steun voor nodig," aldus de jongen met het masker. De chimpansee zou namelijk slecht zijn behandeld in een circus bij onze oosterburen.

Kelly gelooft er echter geen biet van: "Volgens mij loop je gewoon te liegen, joh. Heb je wel een bewijs dat je geld ophaalt voor het goede doel?" Stichting Aap collecteert namelijk niet op straat, en zodoende - aldus de realityster - is de collectant dus een smerige oplichter. De oud-deelneemster van Sterren springen neemt dan het heft in eigneehand en probeert het masker van de kerel af te rukken, en begint hem uit te schelden:

"Je loopt gewoon te liegen man. Doe dat ding eens af, gek. Vuile oplichter! [...] Klootzak, geld af te pakken van arme mensen. Lul! Je moet wat goeds gaan doen. Oprotten jij! Ik ga aangifte doen, teringlijer!"

Stichting Aap zegt echter te willen geloven dat de man 'oprecht' handelde en het geld niet in zijn eigen zak stak. Maar: het goede doel kende de kerel dus ook niet. Gaat het geld dus naar zijn bankrekening of dat van het befaamde goede doel in Almere? The plot thickens...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer