Hilarisch filmpje: bruidsmeisje vangt bruidsboeket, maar vriendlief neemt de benen.

Hilarisch filmpje: bruidsmeisje vangt bruidsboeket, maar vriendlief neemt de benen.

Het moment waarop je het bruidsboeket vangt op de bruiloft van je beste vriendin. Jij uitzinnig van vreugde. En je vriend natuurlijk ook. Of toch niet?

Een prachtige romantische traditie, die vooral in Amerika en Engeland voorkomt. Je kent het vast wel. De bruid gooit het bruidsboeket weg over haar schouder, terwijl een groep vrijgezelle vrouwen zich achter haar hebben geschaard in de hoop het boeket op te vangen. Volgens bijgeloof is degene die dit boeket vangt namelijk de eerstvolgende die zal gaan trouwen. Over het algemeen resulteert dit natuurlijk in een hoop geklap, gejuich en gejoel.

Dat geklap, gejuich en gejoel zul je ook zien in het volgende hilarische filmpje. Wanneer dit bruidsmeisje het bruidsboeket vangt is ze uitzinnig van vreugde. Er wordt voor haar geklapt en natuurlijk wordt er veel gelachen. Haar vriend reageert alleen toch wat minder enthousiast. Hij weet niet hoe snel hij zich uit de voeten moeten maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties